Anilla giresun eğer Tsh değeriniz yüksek ise lütfen hayıt otu çaksir otu kullanmayin ben hayit otu kullanacaktım Bir arkadasın yorumundan denk geldim Kullandığı ay Tsh değeri fırlamış doktor çok kızmış bilginize…🌸🥰
afrasil m060918 esimle birlikte kullanmastk sperm düzeldi ama bunun yanında birsürü sey kullandık . Ben film cektirdim bu ay
Seymamisral afrasil Dr önerisiyle kullanın danışmakta fayda var bence bende çocuk olmadığı için tedavi sürecimde Dr önerisiyle çakşır suyu ve keçiboynuzu pekmezi kullandık 6 7 gibi Bi süre sonunda hamile kaldm şuan 7.aydayım
Seda344 afrasil çakşır kökünü kadınlara önermiyorlar sen kullanma. Kocana yap. Ben eşime içirdim. Hamile kaldım. İyi araştır ona dikkat et. Sen kendine hayıt otu suyu yap. Aynı anda başlayın için. En fazla 3. Ay kalırsın hamile
afrasil Seda344 hayıtı denedim 2 kere olmadı . Çakşır kökünü kullanan kadın çok var hatta yotubede de video falan var hamile kalamazsn deyip Çakşır suyu içtigi ay hamile kalan tabi önce Rabbim istedi bunlar vesile .
dd34_ afrasil bende içtim onu dördüncü şişemde hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım içerken hamileymişim haberim bile yoktu 😊
sibelbulut afrasil ben kullandım bir zararı olmadı arkadaşımda kullandı ikimizdede adet gecikmesi yaptı sadece