Nagihakann Kızlar merhaba herkese. Güzelyalı hastanesinde Celal Ardıç ve Bülent Kavuzlu hocalara giden var mı? Bu 2 doktordan birine giden veya doğum yapam varsa tecrübelerini aktarabilir mi lütfen 🙏 şimdiden çok teşekkür ederim.
Gulgok Nagihakann Bir arkadaşım Celal Bey e gidiyor çok memnun ilgiliymiş. Ben Gökmen Sukgen kliniğe gidiyorum doğumum güzelyalı hastanesinde olacak. Gökmen Bey i de araştırmanızı öneririm kendisinden çok memnunum
Gulbeste Nagihakann sezaryen düşünüyorsanız Celal hoca iyi :) normal doğuma muzaffer bey teşvik ediyor bayram bukanda öyle güzel yalı butik ve güzel bir hastane
Nagihakann Salser1985 doğumu nerde yaptın canım? Birde doktor değişikliğinin sebebini öğrenebilir miyim?
Salser1985 Nagihakann ilk bebeği mi kaybettim acilden girdiğimde hastaneye Bülent bey vardı ilgisi çok hoşuma gitti ikinci hamilelikte ona gitmeye başladım doğuma 1 ay var güzelyalıda doğum yapacağım inşallah
Nagihakann Salser1985 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 bende nisan ayında düşük yaptım bülent hoca oradaydı ve dediğin gibi çok ilgilendi sağolsun,şimdi de ona gidiyorum aslında memnunum ama hastane konusunda emin değilim.
Salser1985 Nagihakann geçmiş olsun canım hiçbir hastane için garanti yok kadın doğum yoğunlukta olması benim için iyi diğer hastaneler çok kalabalık yoğun
Nagihakann Lepiska21 muayene ücreti akşam saat 7ye kadar 160₺ 7den sonra 200₺,doğum ücretini henüz bilmiyorum canım.
Nagihakann plnsrkn aslına bakarsan bülent hocadan memnunum istediğim zaman ulaşabiliyorum her soruma cevap veriyor ama doğum anlamında nasıl onu öğremek niyetim. Herkesin beklentisi ve ilgi anlayışı farklı ama bilemedim işte.
Nagihakann Salser1985 hastane odalarıyla ilgili birkaç yorum okudum geçenlerde eski eşyaların atıldığı odalar falan yazıyordu o biraz tedirgin etti beni. Çok mu pimpirikliyim ne 😕
Salser1985 Nagihakann haftaya gidicem bi sorayım bakalım doktora sadece çalışanların çok ilgili olmadığa şahit oldum doktorda şikayetçi bu durumdan