Hmlayse Merhaba anneler,bugün doktora gittik 34 haftalığım çok üzüldüm sol böbrek 20 mm genişlemiş çok çok fazla dedi acaba başına gelen var mı ultrosonda yanlış çıkmış olabilir mi ne olur yardım edin …!
Salser1985 Hmlayse stend takacagız demedi mi benim de erken haftalarda ağrı oldu büyümüş ama ilerlemedi
esrAlp Hmlayse erkek çocuklarda sık gözüküyor benimde bebeğimin böbrek yollarında sınırda var doğunca bakılacak iki arkadaşımın da oldu birine Ufak bir operasyon gerekti pipiden girdiler beş aylıkken sonra hiç bir şeyi kalmadı diğerine de üç ay takip dediler sonra gerek kalmadı üzülmeyin
busraozkan Hmlayse banada aynı şekilde söylüyor bir tanesi sınırda ama erkek bebeklerde oluyor genelde doğunca ilk idrarini yapınca bebek geçiyor falan dedi inşallah oyle olur
senakhrmn Hmlayse Bende 16+4 haftadayım. Erkek bebek bekliyorm.Banada bebeğin böbrekleri biraz normalden büyük dedi,detaylı ultrason da takipte olucaz bakıcaz dedi bende korkmaya başladım 😢
Merve0107 Ah cnm ah 1 aydir beni mahfeden konu benim bebegimde de var 1 aydir cok zor bir ton kafamda seneryo yaziyorum cinsiyeti ne bebeginizin
esrAlp Merve0107 canım hiç bilmiyorum İnan arkadaşımın ki ileriydi sünnet ile birlikte ufak bir operasyon ile hallettiler ama sonra sorun çıkmadı benimkinde de böbrek demiyor böbreğe giden yollar diyor sınırda dedi sayı vermedi
Zuzu3321 Kizimda da vardi ama dogdu hic bir skntı yok kendiliginden kaybolmustu kuzum suan 2 yasinda kizim
Nspins zeydemir Bende de olmuştu böbrek büyümesi korkulacak bir şey yok doğum yaptıktan sonra normale döner demişti ve öyle de oldu
Zuzu3321 Hmlayse 23 24 dü canm tam hatirlamiyorm ama 20lerdeydi korkma hic bebek buyudkce kapaniyor o
tatlimmbenim123_ Hmlayse bende dün gittim bana da dedi ki böbrek genişlemesi var ama çokta kafaya takılacak bişey değil doktorum çok çok iyi biri işinde uzman o yüzden hiç kafaya takmadım
Kubraokumus4446 Hmlayse ben hiç güvenmiyorum açıkçası ultrasonlara rabbime sığının sakin kalın ben renkli ultrasona girdiğimde bana böbrek büyümesi var dedi doktor bi kaç gün önce doktora normal muayeneye gittiğimde ultrasonla baktı böbreklerime gayet normal dedi dedim bana büyüme var demiştiler sonra tekrar baktı yok dedi normal çok bastırmıştır belkş cihazı falan dedi saçmalık yanş onlara da güven yok artık
ezgii06 Kubraokumus4446 ş Hmlayse aynı mevzular benim bebeğimdede var hamileliğim zehir oldu içime dua ediyoruz başka çare yok😞 rabbim şifa versin inşllaha
Kubraokumus4446 Hmlayse ama zaten böbrek büyümesi hamilelikte beklenen bir şey sizinki çok mu ileri durumda peki çözüm olarak ne diyor doktor
tatlimmbenim123_ Hmlayse valla sormadım çok kötü olsaydı doktor söylerdi zaten son haftalarım ya hafta da bir kontrolüm var bakalım haftaya tekrar gideceğim