Ozge5500 bende aynı durumdayım ama biz 4 aylik olduk kendi doktorum onay vermiyo riskim olmadığı halde ama bu sekilde de gecmiyo önümde daha 5 ay var doğmasına devlet hastanesi onay verdi insallah hayırlısıyla sag salim yaptırırım bi sıkıntı olmaz 🙏🏻
Sana önerimdi dişçiye gidip ne olduğuna bakılsın iltihap varsa ilac verip agrin diner en azindan gidene kadar da evde yaptıklarımı dene beni 2 gun 4 gün rahatlatıgi bile oldu 1 dis sarımsak rendele rendeledigin sarımsağın üstüne o sarımsağın büyüklüğü küçüklüğü kadar göz önünde bulundurun tuz at yani bi tutam tuz diyelim sonra 2 3 damla sadece tuz ekle sarımsakla tuz karışsın diye sonra ağrıyan dişin üstüne koy dayanabildigin kadar dayan poşet olsun yanında sonra tükür ve 2 3 dakika sonra canın yanabilir oyulur gibi oluyo ama sonra rahatlıyosun ben hep yaparim sarımsak cok fayda etti yada 1 diş sarımsağın kabuğunu soyup ağrıyan dişin üstüne koyup isirabilirsin yada karanfil yağı alip dişine damlatabilirsin ama ilk anlattığım şeyin ben cok faydasını gördüm insallah geçer bi faydasi olur geçmiş olsun 🙏🏻🎈