Deryaalper Şekerle bası dertte olanlar var mı acaba inisülin kulanıyorum arada kaçırıyorum sıkıntı olur mu
Aloneanqel Deryaalper bende arada kaçıyorum. Hamileyiz canımız çekiyor olur o kadar. Günde 3 defa 4 er doz vuruyorum kendime
Deryaalper Aloneanqel bana bir tane verdi gece vuruyorum yatmadan 24saat geçerliymiş ama bu gidişde verir herlde gündüzde yemek öncesi
Tuuanammm Kızlar benim de sekerım var sız dahılıyye mı gıttınız ınsulın verdı yoksa endokrnojı ye mı gıttınız
Deryaalper Tuuanammm yoo alınıyor googleden mhrsye girin hangi hastaneden istersenız vardır hangi ildesiniz
Tuuanammm Aloneanqel bende ılk bı dahılıyeye gıdeyım de Belkı endokrıne gıtmeye gerek olmaz yakın hastanede yok endokrn bolumu
Deryaalper Tuuanammm canım sen bılırsın ama onlar anlamıyor bende gittim bana dedı hamılelere orası daha iyi bakıyor dedi sen şeker için mi gidicektın guatr için mi şeker içinse sağlık ocağında yaptır istersen açlık tokluk diye boşuna gitme diye diyorum yonlendırırler
Aloneanqel Tuuanammm zaten endokrin mi ne o bölüme direk gidilmiyor canım. Önce dahiliyeye gidiyorsun. Dahiliye Doktoru gerek duyarsa seni oraya yönlendiriyor. Endokrine direk randevu alınmıyor
Tuuanammm Deryaalper canım ben hamılelık ıcın saglık ocagında tahlıl verdıgımde aclık sekerim Yuksek çıktı bana dahılıye ye gıt dedı de o yuzden
Deryaalper Tuuanammm onlar pek bilmiyor canım hamilelere endokrin doktoru bakıyor hatta tokluk sekerı yemekten bir saat sonra ölçülüyor doktor demıstı sen bilirsin yinede ama boşuna gitme diye dedim
Durugulus Benğmde iki gebeliğimdede vardı şeker insülin kıllandım şuan da kullanıyorum ve dahiliye takip etti hep. Endokrine hiç gitmedim. Arada kaçırıyorum tabi hamileyken diyet yapmak çok zor.
Deryaalper Durugulus ben dahiliyeye gittim o endokrine yönlendırdı onlar ayrıntılı bakar dedi,bnde kaçırıyorum ne yalan soylıyeyım korkuyorum bırsey olur mu dıye de