Msydn6 Sehermeva yaaa sağlıkla gelsin inşallah🥰🌸 biz daha öğrenemedik 13+1 im 🙄 çok merak ediyorum 2. hamileliğim bir oğlum var ve bu sefer çok kız olsun istiyoruz inşallah darısı bana bakalım hayırlısı sağlıklısı🥰🤲🏼
Trabzon6128 Bende bugün öğrendim 13+1 kız dedi doktorumuz. Ama kesin demedi 1 ay sonra netleşir dedi. Bir kızım var bir de oğlum olsun isterdim ama sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil 😊
yasemin333 Sehermeva 13+4 olduk ikili taramada büyük ihtimal kız demişti bir hafta sonra emin olamadı erkek de olabilir ama düşük ihtimal dedi hala belli değil bekliyoruz 🤷🏻♀️
Sinemmy Evloilfkan doktorum kıza benziyo demişti ozaman ben alışveriş yapmıyım netleşene kadar kontrolumu beklerim 😊
Ezgicann Sehermeva cok guzel kız bebek ☺️ Bız ogrenemedık eşim merak etmiyorum cinsiyet ıcın degıl 4lu taramaya muayene gıdelım dedi onun ıcın TEEE Kasım ortasını beklıyorum ☺️
dogamoms 14+5teyiz daha cinsiyeti öğrenemedik haftaya kontrolm var inşallah öğreniriz sağlıklı olsunda 🌸🤲🏻
simaymasalim 11+3de kız gibi demişti ama bir türlü gidemedim daha doktoruma🙈 inşallah salı günü öğreneceğim 🥰
GAda 12 haftada %70 kız dedi 13 haftada %90 kız dedi şimdilik kız bekliyoruz sağlıkla gelsin inşlh bu sene kız senesi gibi