Zeyneppderin Kızlar 11 haftalık hamileyim dr dün plesantamın aşağıda olduğunu söyledi ama zamanla yukarı çıkar biraz istirahat et çok yorma kendini dedi başına böyle bişey gelip sonraki aylarda yukarıya çıktımı plesenta yada bu şekilde sezeryan olan oldumu
Meriwa Zeyneppderin aşağıdaydı normal doğum yaptım cnm pek de yukarı çıkmadı korkma dinlen hemen yorulursun yürüme spor yapma
Umutluuu Zeyneppderin benimde öyleydi canım. Kanamam falan oluyodu. İstirahat et dedi doktorum. Daha sonrasında yukarı çıkmıştı normale döndü.
Ebruaydn Zeyneppderin benimkide aşağıdaki kendini yorma yat dinlen dedi ilişkiyi yasakladı sonrasında düzeldi canım
Didemhalil Zeyneppderin canım bana da aşağıya yerleşmiş dedi progestan verdi ve dinlen yat bir hafta dedi bir daha ki kontrolumde gayet iyi yukarı çıkmış dedi ama kavanoz bile kaldirmadim sende dikkat et
Fata2014 Meriwa plesanta aşağıdayken nasıl normal yaptınız biraz bilgi verir misiniz benimkide aşağıda normal riskli diyor özel zeynepkamil takip ediyor birde o da daha bişey demedi son aya kadar bekleyecek ve notmal düşünüyor galiba korkuyorum bende bilgi verin lütfen nasıl bir süreçti hangi hastane vs.
Meriwa Fata2014 yok yok hiç korkma cnm zeynep kamil devlet hast sanırım devletdekileri dinle sen normal doğumumu hiç etkilemedi yaptım canm güzel geçti darısı senin başına
bimesele Didemhalil kaçıncı haftada gitmiştiniz? 1 haftada yukarı çıkıyor mu? Benim de yarın kontrolüm inşallah iyi haberler alırım
Melegimmm1244 Didemhalil Didemhalil aynen. Bende hiç birsey kaldırma msdim çocuğum eşim kaldırdı herşeyi ayağı bile kalkamadim sadece vc ve yemek ve ilişki kesinlikle yasak sakın dikkst et
Fata2014 Meriwa ay inşallah plesentadan dolayı normalden korkuyorum ben 😬inşallah dediğiniz gibi olur
ymc0355 Zeyneppderin evet canım ben 13. Haftamda doktora gitmiştim plesenta aşağıda dedi bana da sadece ilişkiye girme diğer kontrole kadar yukarı çıkar ilk aylarda normal bu olabiliyor dedi 17+5te gittim yukarı çıkmaya başlamış hatta çıkmış da diyebiliriz dedi 31. Haftaya kadar yerleşiyormuş iyice canını sıkma kendini yorma ilişkiye girme 🌸
Mhtpsahn_53300 Zeyneppderin bende 18.haftada gittim aşağıda dedi. 30.haftaya kadr dönme şansı war dedi. dönmezse sezeryan dedi. kanın düşük olası kanamaya karşı kan ihtiyacımız olabilir diye kan ilacı werdi onları kullanıyorum 21.haftada tekrar gidicem bakalm inşallah düzelir yoksa kanımda düşüyor kanama riski fln korkutuyor beni
Melegimmm1244 Zeyneppderin evet cnm benim öyle oldu aşağıda idi ve kanaması vardı çok sukur 25 haftaya kadar çıktı ama dikkst et iş yapma ağır kaldırma dinlen bol bol ilacını al ayağını dik yat hiç stres yapma benim bebeğim yarın geliyor ben be sıkıntılar geçirdim ama Allah büyük koruyor hiç korkma olur o her kesde