Limonn137 Merba arkdslar bugn doktr kontrlm vardi 36+6 nst girdim sancım cıktı catı muanesi yapıldı 2 parmak acılman var dedi 3 cm ve uzeri demişti ne zaman doğum yaparım tahmini? Cevap verirmisiniz acillllll
Ebruaydn Limonn137 bebeğim dönmediği halde benimde nişanım geldi bir parmak açılma benimde vardı iki buçuk haftadır bekliyorum suyum yaa sancim olduğunda acil sezaryan a alınacaktım ama olmadı cuma günü sezrayan olucam 😊🤲 kişiden kişiye değişiyor ne desek yanlış olur
Limonn137 SeymaTorlak dün gece 2 kere sancım olmuştu bugun doktor kontrolnde sancım çıkınca serum taktılar sancım geçsin diye ama daha çok sancım çıktı nst 65 70 gördüm
Deletedmom381 Ben 3 cm açıklıkla 40 haftaya kadar gezdim canım artık kendi gelmeyip doğmadığı için suni sancı ile doğum yaptım 😍 O tamamen bünyene ve bebişe bağlı ne zaman gelmek isterse sağlıkla gelsin inşallah minik 😇
Limonn137 Deletedmom381 aminn inşallah ama sancım oluyordu benim bugun nst bagladıklarında da olmuştu
Deletedmom381 Limonn137 Benim de oldu aynı şeyleri yaşadım canım her nstye girdiğim de ebeler seni doktor doğuma alır bugün diyordu ama yok gelmedi canım.