mrvears Dün den beri evde çamaşır yıkandı 3 4 makine bu akşam boğazım yanmaya başladı burnum çok hafif tıkanık sizde kullanıyor musunuz bi zararını gördünüz mü ?
koala06 mrvears Valla ben hep kullanıyorum ve çok hoşuma gidiyor evde yumoş kokusu😍 1 kapak atmak yeterli oluyor tabi ben onu 2 3 yapıyorum bi sorun olmadı bende🙏
Meriwa mrvears kullanıyoruz da evin içine serdiyseniz hiç havalandırmadıysanız belki ondandır ama hiç yaşamadım bunu hasta olabilir misiniz
Burciin19 mrvears ilk 12 hafta bende koku hassasiyeti çok aşırıydı banada sürekli kullandığım yumuşatıcı ağır gelmeye başlamıştı yarım kapak kullanın bide evde kurutucaksanız cam açık kalsın evin sıcaklığıyla koku ağır gelmiş olabilir
mrvears Meriwa evin içine asmak zorunda kaldım ama dün akşam asmıştım tele balkon kapısını açık bırakıp odanın kapısını kapatmış tım
Merrvvee mrvears şimdilik rahatsız etmedi ama ilerleyen zamanlarda bilemiyorum sanırım güzel kokuyu seviyorum :) 🌼
Myssr mrvears ben kullanmiyorum alerjim var zaten doktorum kullanma demisti. Hicbir kimyasali kullanmiyorm dogal deterjanlar alıyorum yumusaici yerine de sirke
Mapleleaf mrvears herkes ayni degil beni de yumusatici asiri rahatsiz ediyor kullanmiyorum zaten zararli cnku camasirlardan cok cok iyi arinmiyor
koala06 3_prenses_annesi Evet , bu zamana kadar çok yumuşuatıcı değiştirdim en beğendiğim yumoş bide vernelin pembe konsantre olanı ikisini hiç bi şeye değişmem 😍