TahsiNida Yarın sabah ameliyatla çocuğumu kucağıma alacam çok korkuyorum korkudan çocuk bile aklıma gelmiyor artık sabah nasıl olur bilmiyorum. Sezeryan doğum yapanlar yorum yapabilir mi nasıl çok ağrım sızım olcak mı nasıl olcak ??
zezeyyy TahsiNida ameliyatla ilgili bir korkun olmasın bebeğine odaklan çok kısa sürüyor, ameliyat sonrası bol bol yürü çok daha kolay atlatıyorsun illaki ağrı oluyor ama bir kaç güne geçiyor
Kaderozy TahsiNida korkulacak hiç bir şeyi yok ben de sezryan oldum ve yatağa bile girmedim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
turansmom1 TahsiNida aay bende haftaya olacağım korkmuyorum ama merak ediyorum cok fazla nasil oluyor diye. Insallah sağ salim alırsin kucağina miniğini❤
Kaderozy Astadavistabeybi hayır hiç bir şey hissetmiyorsunuz ama bebeği çıkaracağı zaman böyle derinlerden gelen bir sarsıntı hissediyorsun oda ağrı değil zaten
zezeyyy Astadavistabeybi ağrı acı olarak hissetmiyorsunuz ama bi çekiştirmece sarsılma oluyor onları hissettim ben ameliyattan sonra bu yüzden kas ağrım olmuştu
Canseleliz Bende sezaryan oldum sarsıntı dediği göğüs altınızdan bastırıyo doktor bebek gelsin diye 6 saniyelik bişey ben sedyeden düşcem sanmıştım😂
kbrMEVA TahsiNida acı hissiyatı bünye meselesi ben yarım uyusturdum 10 dakika bile sürmedi bebeğimle odama geçtim uyusuklugum gitti yürüdüm ayağa kalktım hastanede banyo vardı belden aşağı yıkadım üstümü giydim kii zimla ilgilendim diğer gün eve gittim çamaşır yıkadım serdim evde banyo filan yaptım öyle yani canım piskolojik en genelde
pembeblog kbrMEVA bende inşallah oyle toparlarım sezeryanda. Annem gelir bazen kalır size yardımcı olan var mıydı?🙏
kbrMEVA pembeblog kaynanam geceleri kalıyordu yanımda yemeğimi getirirdi kahvaltımı hazırlar getirirdi kızardı bana ayağa kalma diye o gelince yatar dim hemen 😂😂
Astadavistabeybi zezeyyy çok teşekkür ediyorum bilgi için merak ettiğim bir konuydu kafamda biraz daha şekillendi 🙏💕