Duyguie Canım çok midye istiyo 8+5 im bildiğin ağzım sulanıyo Ama korkuyorum hamileliğinde yiyen oldu mu zararı oldu mu dr u bilgi veren oldu mu cevap verirseniz sevinirim 🌼
esraizmirli Duyguie bende çok seviyorum gördüğüm yerde asla dayanamam bi oturuşta 50 60 tane yerimm hamileliğimin ilk zamanlarında benimde çok canım istiyodu 1 adet yiyodum en azından nefsim körleniyordu sende öyle yapabilirsin 1 2 adeetten hiç zarar gelmez ama sık yeme
NeslihannK Duyguie Ben yedim kuzum Hatta hic tadını bildemedigim halde öyle canim istemişti ki doktoruma sordum güvendiğin temiz bi yerden yiyebilirsin ama çok yeme tadımlık ye dedi yedim çok şükür bi sıkıntı olmadı
Anneciiik Duyguie ben yedim 10 tane falan 7 haftalık hamileyken 😋zararlı olduğunu bilmeden yedim ama şükür hiçbir zararıda olmadı😊
derindemir Duyguie pilav ton balığı falan karışımla yapılan bir tarif var internette .onu kendiniz evde yapıp yiyebilirsiniz.bildiğiniz birebir aynı tad.en azından güvenilir
edalianne bence çok erken. 3 ay geçsin. bnm doktorum kokoreç bile yiyebilirsin dedi. ama 4. ayım bitti bnm
Duyguie esraizmirli yok ya sık yemem zaten bi iki tane yesem yeticek 😀 öyle yapıcam sanırım temiz bir yer bulmam lazm teşekkürler
Duyguie NeslihannK inşallah sıkıntı olmaz bende de temiz bir yer bulup bi iki tane yerim teşekkür ederim😊
NeslihannK Duyguie istanbukldaysan Midyeboxu tavsiye ederim acayip guzel ve hijyene cokk onem veriyolar 🥰
derindemir Duyguie yalancı midye dolma diye geçiyor.pilav şehriye ton balığı kimyon falan.üstüne limon sıkıp yediğinizde tadını inanın ayırt edemezsiniz
Duyguie esraizmirli ankarada yaşıyorm normalde ama şu an annemlerin yanında tarsustaym o yüzden gidemiyorum midyeci ahmete 😀
Burciin19 Duyguie benimde hamileliğimin ilk zamanlarından beri çok istiyor. Zararlı diye cesaret edemiyorum bi türlü en azından plavından ye diyolar ama virüs ve bakteri riski olduğu için göze alamıyorum 😔
Duyguie Burciin19 ton balıklı tarif çok güzel oldu yapabilirsiniz sizde bundan sonra hamilelikte canım istedikçe yaparım ben 😊
Ezolym Duyguie 😁ben de hamileliğimin başından beri çok istiyorum iki kez görümcem getirdi iZmirden 15 er tane yedim dayanamadım.bu arada cinsiyetleriniz belli mi midye canı çekenler🧐