Medineliler-9 Düzce çağsu hastanesinde doğum yapan veya doktorlar hakkında bilgi sahibi olan var mı son ayımdayım yardımcı olursanız çoook sevinirim
NagihanAfra Medineliler-9 33 haftalığım mustafa beye gidiyorum cok memnunum en son sordugumda 2300 tl dogum
NagihanAfra Medineliler-9 suan cagsudaki bütün kadın doğumcular yeni geldi sayılır ve hepsi içinde herkes çok iyi diyo olumsuz birşey duymadım
Mahirissmoms Mine8191 bende onu düşünüyorum nasıl ilgisi falan telefon numarasını veriyor mu Esma hanım
Humaninannesi20 Mustafa beye gidiyorum 1 hafta sonra doğumum onda valla o doktora 2 kere gittim çok memnun kaldım umarım doğumdan da bir okadar memnun kalırım.Öncesinde Şükrü beye gidiyordum o gidince Mustafa beye geçtim
Medineliler-9 Humaninannesi20 bnde yeni gelen Ayten hanıma sıra aldım bakalım inşallah memnun kalırım
NagihanAfra Humaninannesi20 benimde doktorum Mustafa bey bende cok memnunum iyiki geldi düzceye cok anlayıslı ve kibar
Merveee123 Doğum haftasonuna yada mesai saatleri dışına denk gelince doktorun gelmesi için ayrica bir ücret ödeniyor mu?
Rainyellow NagihanAfra çok teşekkür ederim bu ay sonu kontrolüm var okuduklarımdan sonra ona gitmeyi düşünüyorum