Happybsrn
1 sene önce bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Hormonlarıma bakıldı sonra, süt hormonum yüksek çıkmıştı yani prolaktin.. doktor vucut kendini zaten anne gibi gördügü için embriyoyu kabul etmemiş kimyasal gebelik olmuş demişti. Hormonlarına baktırdınmı hiç?ayrıca bende kan uyuşmazlığıda vardı düşükten hemen sonra iğne yapıldı. 1 sene her ay adetime 1 hafta kala gittim doktora kan verdim hastanede hep oturdum 1 bucuk saat bekledim sonucu hep hüsranda yürüye yürüye eve dönüyodum o halde , belirli bi süre alışkanlk olmuştu zaten 😊 sonra bi daha doktora gittm baktm prolaktin yine yükselmiş, o ay ilaç kullandım ve ovulasyon testi kullandım normalde regl uygulaması vardı telefonumda orda 13.14 gün yumurtlama gözüküyodu ama ben ovulasyon testinde 5. Gün yumurtlama gördüm 3 günü değerlendirdim , hemde ilacın etkisi oldugunu düşünüyorum. O ay gebe kaldım. Gebeliğimi ögrendigimde hayatımda ilk defa kan vermicem test yapıcam dedim, testte direk çift çizgiyi gördüm. Ama inanmadım tabi ihtimal vermedigi için kan verdim ertesi gün 300 küsür çıktı. Şimdi 12 haftalığız çok şükür. Önceki düşükten sonra önlem amaçlı hergün coraspirin progestan hap ve hergün göbekten iğne verdi doğuma kadar doktorum.