Hiç biriniz ne zaman ki kafanıza takmazsaniz o zaman olur kizlar emin olun..
Ben 1.bucuk sene boyunca bekledim her ay bu ay belki tutar diye dua ederdim özellikle etrafın baskısı niye olmuyor yok niye doktora gitmiyorsun diye diye psikolojim bozulmuştu gitmedigim doktorda kalmadı hepsi gebelik için engel yok diyordu dahada kötü oluyordum engel yoksa niye olmuyor artık kimseyle konusasim gelmiyordu herkes direk niye çocuk yapmıyorsunuz diye baskı yaptığı için artık bıkmıştım sonuçta elimde olan birşey değildi çok gece ağladım çok üzüldüm hep eşime dert yanardim ya olmazsa diye Allah razı olsun oda hep destek oldu kafana takma Allah’a bırak acelemiz yok diye artık etrafımdaki insanlar yüzünden kafayı yemiştim kısır muamelesi görüyordum resmen üstelik daha evleneli çok olmamıştı. Artık ne Zaman hamile birini görsem İçim burkulurdu.. takii evleneli 2.bucuk sene olana kadar ilk 1 yıl istememiştim ztn yabanciydim ancak eşime ailesine şehir lerine alışırım diye ama kalan 1 buçuk sene burnumdan çıktı.. dediğim gibi kafamdan attım Allah’a tevekkül ettim artık her ay test yapmıyordum kafamdan tamamen attım ve herkesle muhabbetimi kestim bu baskı yapıp olumsuz konuşanlara kestim muhabbeti beklenti icinde değildim artık zaten umudum kalmamıştı sonra bı gün namazda alnım secdede iken ağlayarak çok dua ettim Rabbime sağlıkla hayırlısını nasip et diye kaç gün namazimda Rabbimden diledim ve çok şükür o ay genede beklentim yoktu gene adeti takmadım kafama sadece dua ederdim aradan çok geçmedi adet günüm geldi pedimi taktım ama beklenti yok umut etmiyorum ilk gün temiz ertesi gün baktım temiz 2 gün daha bekledim gelmeyince çok heyecan da yapamadım sonu ya hüsran olursa diye adetimin 3 ncü günü sanırım eşimden test istedim yaptım pozitif çıktı şok oldum sevinemedik bile gene ya doğru değilse diye kan testi yaptık pozitif gene sevinemedik umutlanamadik ya yaniltiyorsa diye taki ultrasonda keseyi görene kadar biraz inandık çok değil gene bı korku vardı ve bı dahaki gidişim de kalp sesini duyunca işte o zaman çok sevindim çok mutlu olduk Rabbime çok şükür ama biliyormusunuz her kim umutsuzluğa düşürdüyse beni her kim psikolojik baskı yaptı ise sanki bebeğim olmicak gibi niyeyse hamile olduğumu öğrenince uzaklaştılar benden çok şükür kimin ne olduğunu da gördüm hamd olsun şimdi 35+1 olduk rabbim herkese nasip etsin yeterki kafanıza çok takmayın çok takincada olmuyor cnku