Mervestg Hmdsena2019 merhabalar Hayıt tohumu diye bir şeyi duydunuz mu ? Aktarlarda satılıyor .Bana da hamile kalamadığım da doktorum önermişti .Gebe kalmak isteyen kadınlar çay gibi günde 1 defa tüketiyor.Netten araştırabilirsiniz
Hmdsena2019 Mervestg onuda yaptım😊😊 canım 3 ay kdar bisüre denemedigim. Bi aslanpencesi otu ve çakrış suyu oda ben hebatit b taşıyıcıyım karaciger emzinlerini yükseltiyo die kullanmadım
Mervestg Hmdsena2019 Allahım tez vakitte bir bebek nasip etsin inşAllah bazen hayırlı zamanı bekletiyor Rabbim
confundo Sermec27 Dün olmam gerekiyordu adet olmadım hala ve belirti de yok. Normalde pek şaşmazdı adetim umutlanmalı mıyım? Adetimden bir gün önce 2.30 çıkmıştı hcg
Ecmelbeyza Happybsrn kuzu naptın nasılsın denedin mi havuç domates bide eşine takviyeyi . Bak bi arkadaş mavi87 aynısını paylaşmış bugün eşine takviye kullandırtmış canım . Aklım sizde hala
Happybsrn Ecmelbeyza tşkler cnm geçen hafta rahim filmi çekildim evt dediklerini yapıyorum geçen aydan bu ikinci ay olacak işte 2 gün önce yumurtlma oldu beklemedeyim hala🙏🙏 sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🍁🖤 minnoşunu inşallah 😪
Ecmelbeyza Happybsrn yaa ay iyi yapmışsın temiz çıkmıştır inşallah zaten kimyasalın vardı açıktır yolların . Bundan sonra hemen hamile kalanlar var senden de güzel haber gelir inşallah kuzu yumurtlama da yeni zaten hadi hayırlısı