cryingbaby Merhaba, 9+4 haftalik gebeyim, bugun bas agrisi, hapsirik, goz agrisi, halsizlik gibi durumlar hissettim, aksama dogru dahada halsizleştim sanki. Neler yapmaliyim, parol içtim ve biraz limon yedim 🥺
ygmurnuuur cryingbaby canim bende geçen hafta çok kötüydüm ıhlamur elma armut limon ne bulursam hep kaynattım içtim bide bol bol çorba mutlaka
Valendia cryingbaby baştan asagıya kalın giyin sıcak tut kendini ayaklarına kalın çorap giy. Ben genelde hastalık hissettigimde kalın giyinip, sıcak seyler tüketiyorum. Çok geçmiş olsun
Aysnpmk cryingbaby ıhlamur bal limon elma armut karanfil kabuk tarçın kaynatıp içiyorum bende birde bol boool su ve çorba tüket canım. Sabahlarında pekmez ye bir kaşık aç karnına Ayağını belini sıcak tut. Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Buyrenk Bende grip oluyor gibiyim sabah akşam sarımsak yutuyorum bal limon içiyorum ıhlamur içiyorum paça çorbası içiyorum
cryingbaby Aysnpmk amin insallah cok sagolun, su icemiyorum midem cok bulaniyor 😔 ihlamur deneyecegim😊
2020ARALIK Bende nezleyim burnum akıyo tıkanıyo arada tat almam gidip geliyor 🙄 sanırım burnum tıkalı diye düşünüyorum. Ihlamur içiyorum ılık suya limon sıkıyorum bal yiyorum burun akıntım azaldı şükür 4 gün oldu
maggie Günde 1 fincan ıhlamur içebiliyorsun içine bal limon at hatta elma kabuğu karanfil tarçın da güzel oluyor. bir de ibni sinanın tarifi var sıcak suyun içine sirke bal limon ve ve bir tutam da tarçın koyup içiyorsun ve gece terliyorsun sabah kalkınca da ışık duş alıyorsun