Dilekdmr Haftalığız 3 yerde alt bölgede çatlaklar var krem sürerken midem kalkıyor kullanamiyorum dogumdan sonra ilaç kullansam geçer mi 😐
Aysenaz Dilekdmr canım ben bacaklarımda çok çatlak oluyor diye doktorumdan ilaç istedim oda bana çatlaklar için medecassol verdi
Dilekdmr Aysenaz ben şu an süremiyorum midem bulaniyo herseyden krem parfüm kullanamıyorum dogum sonrasi icin işe yarar mı
Aysenaz Nisanurr hamilelikte de kullanabilirsin dedi cnm ama ben yinede göbek bölgeme kullanmicam sadece bacağıma kullancam
Nisanurr Aysenaz bende duydum onu doktoruma sormuştum oda kullanabilirsin demişti inşAllah geçirir kimisinde etkili olduğunu duydum kimisi geçirmiyor diyor
Fhmekrm Malesef kızlar çatlıycağımız varsa çatlıyoruz 3. Aydan beri düzenli krem kullanmama rağmen 35. Haftama girince çatlamaya başladım
Fhmekrm Dilekdmr olsun canım sıkma canını ben lierac kullandım belki geciktirdi bilemiycem napalım evlatlarımızdan kıymetli değil ya canımız sağ olsun tek derdimiz çatlak olsun inşallah
Ozlemr Zuhrenasyazici bende 9. Haftadan beri çok güzel krem sürdüm i. HayatIm boyunca istikrarla yaptıgım ilk şeydi resmen. Sabah akşam sabah akşam unutmadan herşeyi sürdüm. Yine de çatladım:/
Zeze03 Hamilelikten sonra sudocrem geçiriyormuş siye duydum ana bilmiyom bende denicem bakalım bnmde çatladı çok 🙄 ne yapsam fayda etmedi şimdi mustela aldım o sanki rengini değiştirdi yumuşattık biraz bi dene istersen
Zeze03 Dilekdmr anladım cnm kremden mi yoksa normal mide bulantısı mı doğal olsun diye diyorsan zeytinyağ da sürebilirsin
Edamutlu Dilekdmr 28+4 ama cildim çok kuru kaşınmaya başlatığı zaman bu kreme başladım kaşıntıda gtti cildimde nemlendi ama genelde doğumdan sonra kullaniliyomus
Dilekdmr Ozlemr alakası yok mu acaba bakımla çünkü bi çok insan aynı ürünleri kullanıp yinede catliyo