Smyy34 Kizlar 3 hafta sonra çatı muayenesi olacağım Bazıları acıyor diyor bazıları ise acımıyor diyor Başına gelenler bilgi verebilirmi nasıl oluyor acısı ne derecede
Ozgebyr Smyy34 canım acıyor diyenlere hiç takılma gerçekten kendini rahat bırakırsan kasmazsan acımıyor ve 10 saniye bişey rahat ol
minnie11 Smyy34 parmakla bakılıyor, kısa süren bir işlem. Dert edilecek bir şey değil. Kaldı ki normal doğum yapmayı planlıyorsunuz, kafanıza takmayın. Kendinizi kasmazsanız muayeneniz daha kolay geçecektir
irva Smyy34 Bence hiç korkup kasma kendini.Yahu kocalarımızla ilişki yaşayıp hamile kalmışız canımız acımamış 😅 o şekilde düşün.
Smyy34 Kizlar YouTube dan baktım da nasıl oluyor diye kadın doğum videoları ama ilk bı alet geçirip aletin ağzını açıp ince birşey geçiriyor aletin içinden sonrada 2 parmakla yapıyor kontrolu.. çatı muayenesinde sadece parmakla mi bakıyorlar yoksa aletledemi niyeyse o alet içimi ürperti
turansmom1 Smyy34 canım benim erken doğum riskim oldugu icin ilk muayenem o anlattığin aletle bakıldı ucuna jel sürülüp cok az bir acı hissettim diyebilirim. Ikincisi parmakla bakıldı ondada birşey hissetmedim kendimi kasmamıştım çünkü doktorum 37de bakacaktı ama bebek dönmedigi için bakmadı sezeryana alınacagim haftaya. Baksaydıda iki kez deneyimli oldugu için korkacak birsey olmadigini biliyordum
busra1708 Smyy34 ben hiç çatı muayenesi olmadım ama buradan okuduğum kadarıyla parmakla kontrol ediliyormuş. O dediğiniz farklı bir jinekolojik muayene olabilir
ZEhrA_94 Smyy34 2 saniye bile sürmüyor normal doğum yapmayı düşünüyorsan korkma doğuma olana kadar belki 100 defa çatı muayenesi yapıyorlar bişey değil yani
cico-20 Smyy34 ben 37 haftamda oldum cok tırsıodm ama ınan kendını kasma jel surdugunden ve sanıyelık bsy oldugundan acımıo. Ben gbı korkak bırı bıle yaptrdysa herkes yapar😄
theAna Anlık bir şey zaten jel sürüyor eline acı falan hissetmedim ben. Kendinizi kasmayın korkulacak bir şey değilmiş hiç.