Kbrazs keşke anlattıgınız gibi olsa.🤲🏻birinci sezeryanda birşey hissetmiyorsunuz,cünkü ne olacagını neler yasayacagınızı bilmiyorsunuz.ilk cocuk oldugu icin acısı bile vız geliyor insana.
ama 2-3-4 aynı değil emin olun.ben dördüncü sezeryanı yapacağım 2 hafta sonra.maksadım kimseyi korkutmak degil.ama ne yasayacagımı bilerek giriyorum doğuma ve bu beni korkutuyor.dikişler ilk doğumdaki gibi olmuyor mesela.cünkü düsünsenize aynı yerden kesilip tekrar dikiliyor.bir kumaşı bile yırtıp aynı yerden dikseniz ilki gibi dikiş tutmaz.incelir kumaş,yıpranır.keşke hiç bilmeden yasadıklarımızı unutup girsek şu ameliyatlara 😊birinci ikinci acı vermedi bana.sanki normal doğum yapmış gibi ayaktaydım bagdas kurup cocuk emziriyordum hastane yatağında.ama yanlıs yapmışım daha dikkat edecektim kendime ,zorlamayacaktım.demem o ki,herkesim bünyesi bir değil,olsada zaten cektiği acı bir değil🌸🌸insallah kolay bir doğumla atlatırsınız.ben basıma gelecekleri bildigim icin,kendimi rahatlatamıyorum.acıyı da geçtim,37 haftada alınacak bebeğim icin ciğerleri tam gelişmiş mi nefes alabilecek mi diye simdiden endişeleniyorum.allah doğum yapacak olan herkese güç kuvvet versin,evladıyla sınamasın🤲🏻🤲🏻🤲🏻