meliha_gizem mrvears bende aynı yerde hissediyorum göbek değilimin tam altında bende sizin gibiyim 18 haftalık. Cinsiyetini öğrendiniz mi☺️ Bize ilk erkek gibi dedi diğer kontrolde göstermedi sabırsılıkla diğer kontrolü bekliyoruz
Ates2020 mrvears çok erken hissettim ikinci gebeliğim bu 16 da kıpırtıları hissettim 18+3 şimdi bariz tekmelerini atıyor🥰 cadı kızım
Eylul58 mrvears Evet canım altta hissediyorum ben de seğirme gibi oluyordu 18 hafta da dediğin gibi bende emin değildim ama bebeklerimiz o seğirmeler pıt pıt 🥰 😍
DenizGzm mrvears evet canım göbek deliğin altında hissedilebilir ve çok normal bi durum. Herkeste farklı olabilir daha aşağsı yok tehlike yok baskı bilmem ne hiç alakası yok kardeşim. Sancın ağrın kanaman yoksa hiç bi sıkıntı yok hepsi normal
mrvears meliha_gizem erkek canım💙 ben emin değilim hareketleri hissettiğimden ya yani tam anlayamıyorum. Nasıl bir his nasıl hissediyorsunuz
meliha_gizem mrvears çok güzel bir his böyle başta hafif göz seyrimesi gibiydi şimdi onun daha çok şiddetlisi gibi oluyor ☺️🧿 Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
RabiaDincrr Ben 17 haftalık oldum 2 gün önce felan hareketlerini hissetmeye başladım miniğimin🥰🥰 elimi koyunca tekme atıyor belirgin bir şekilde hissediyorum sol tarafta toplanıyor galiba ora sertleniyor😊😊😊
mrvears RabiaDincrr benim de hep solda sertlik oluyor ama ben hareketleri hissettiğimden emin değilim ya yani bebek hareketi bağırsak hareketi mi çok anlayamıyorum
RabiaDincrr mrvears bebek hareketleri olduğunu ben anlayabiliyorum çünkü bi kıpırdama olduğu zaman elimi koyduğumda tekme atıyor