Lebis6 nur94_ ben yaptırdım devlette Şeker yüklemesi için bence özele gitmeye gerek yok normal devlette muayene oluyorsan bence şöyle Ki kan alıyorlar açlık şekerini ölçüyorlar sonra eczaneden aldığın 75gr bir içecek içiyorsun 1 er saat arayla tekrar kanını alıyorlar 2 defa gebelik şekeri varmı diye bakılıyor maalesef Bende gebelik Şekeri var dediler Allahtan diyetle çözülebilecek gibi dediler diyet yapıyorum şimdi 🤷🏻♀️
KubosM nur94_ Canım bende bugün yaptırdım özel de 20 lira gibi bir ucret ödedik. 50 mg yapıldı. İlk başta açlık kanım alındı şekerli su verildi onu içtim 1 saat sonra yeniden kan alındı.
Mom092 nur94_ saglik ocaklari yapiyor ve yapilmasi gereken bisey kesinlikle ben yaptirdim cok sukur cikmadi gebelik sekerin🙏🏻
nur94_ Lebis6 Peki ne kadar sürüyor aynı gün doktorada randevu alıcam da şeker yüklemesi yapılırken çakışmasın saatler
Lebis6 nur94_ bu şeker yüklemesi bana dediler ki sabah saatlerinde yapılıyor seni doktor yönlendirmedi mi ? gece 12 den sonra hiç bişey yemiyorsun Doktorun dediği 50gr 75 gr 100 Gr ayrılıyor ne dediyse eczaneden alıyorsun ortalama 2,5 saati buluyor net
nur94_ Lebis6 devlet hastanesine gittim doktor sadece 50 gr yapılacak dedi randevu verdi eczaneden birşey almam gerektiği söylenmedi
Lebis6 nur94_ eğer almadan gidersen ölçüm yapmazlar canım benim gittiğim gün bi kaç gebe döndü almadığı için sabah 8 de. Gitmiştim 10 dan sonrada kimseyi almadılar geri dönenler oldu 50 gr dediyse eczaneden al git sen bence yani
Lebis6 Burcukars inşallah çıkmaz canım 🙏 benim bildiğim 24.haftadan sonra belli ediyor varsa eğer şeker 😏
Burcukars Lebis6 bizim ırsi ya belki ondan oldu bilmiyorum sağlık ocağı kontrolümde 56 çıktı açlık şekerim sınır 70miş
dumansule ben şimdi yaptırıyorum. sabah gel dedi doktor.devletteyim. kan alma da 75lik glikosol verdiler.önce kan alındı.şimdi içtim.1 saat sonra tekrar kan alınacak. bekleyeceğim 1 saat sonra tekrar kan verecekmişim. öğleden sonra da sonucumu göstereceğim.
dumansule Dudumrtk 24+6 dayım.bana dün tüpleri verdiği için doktorum bugün hemen kal almaya geçtim. bu sırada dün akşamdan beri bir şey yiyip içmemen lzım. önce içeceği içmeden bir kan aldılar.sonra içeceği içtim.son yudumu içince tam 1 saat tuttum tekrar gittim kan almaya. tekrar kan verdim. 3. kan alma için yine bir şey yiyip içmeyeceksiniz tekrar bir saat geçtikten sonra gittim.3. kez kan aldılar ve süreç bitti. öğlen kahvaltımı yaptım geldim şimdi sonuç göstereceğim.