Balkuzu01 Doktoruma renkli ultrasondan bebeği gösterin dedim. Yan profil olduğu için belli olmuyor dedi 😢 Ama siyah beyaz ultrasondan yüzü belliydi yandan da olsa😭😭 göremedim
BebegimleYeniHayat_34 Balkuzu01 bizde dün kontroldeydik fakat yüzü koyun yatmıştı o yüzden bizde renklide göremedik sadece kafasını ve sırtını görebildik arkadan dönmedi velet bekledik ama yok göstermeyeceği tuttu oğluşumun 🤗
Zehraakurter Balkuzu01 bizde cumartesi günü gittik ters yatıyordu miniğimiz üstelik salgın hastalıktan dolayı da babamızı içeri almıyorlardı ilk defa doktorumuzu ikna ettik ama ikimizi de arkasını dönmüştü kızımız. Sanki hiç hasteneye gitmemiş gibi olduk kötü hissettim 😏
esrAlp Balkuzu01 siyah beyaz ile renklinin bakış açısı aynı değil dr unuz doğru söylemiş iki hafta üst süte bebeğin yüzünü görmek için gittim siyah beyaz da belliyken bile renkliye geçince gözükmüyordu dr unu boş yere suçlama 😅
Balkuzu01 BebegimleYeniHayat_34 benim zaten hep yandan poz veriyor.Doktora da dedim göstermedi renklide😏😏 Baska doktora gitsem o da çatı muayenesi yapar diye korkuyorum
BebegimleYeniHayat_34 Balkuzu01 ay maşallah sizin çok az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allahım bi avazda kurtarsın
caglanurr Balkuzu01 34 haftalığım bu zamana kadar bebeğin yüzünü hiç göremedik 😔 hep ayağını gösterdi bütün ultrason fotolarımız ayak resmi şaka gibi 🤦🏼♀️