Minikkusum_ Kızlar normal mi bu doktora gideyimmi bi yardımcı olun büyük cisini yapmıyor 1 hafta olacak neden acaba başına gelen varmı 🙁🙁
Rmeysa_1661 Minikkusum_ büyük çiş nerden fazla idrar çıkaramıyor mu demek istediniz? İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir korkmayın ama her ihtimale karşı doktora götürün benim oğlum da az az yapardı çıkmazdı çişi zorlanırdı ilaç kullandık geçti 😊
kubra2608 Minikkusum_ benim yeğenimde de oluyo ara ara peçeteyi kıvırıp zeytinyağına batırıp poposuna sürüyorlar rahatlatıyor yapıyo sonra
Minikkusum_ Rmeysa_1661 kucuk cisini yapitor rahatlikla ama kakasini yapmıyor 1 haftadır nerdeyse zorlanmiyor ama 🤷♀️
Minikkusum_ kubra2608 zorlanmiyor yapma isteği yok ama korktum acaba bu kadar süre yapmaması normal mi diye 🤷♀️
Meriwa Minikkusum_ 15 güne kadar normal ala götürün yine de çatlak oluşumu olabilir muayne edilmesinde fayda var cnm
kubra2608 Minikkusum_ işte benim yeğenimde yapmıyo 5 gün yapmamış geçen sonra zeytinyağ sayesinde yaptı
Esraugur2310 Minikkusum_ Bebeklerde 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmaması normal bu süreyi gecer ise çocuk doktoruna bi başvurmanız gerekir.
Minikkusum_ Esraugur2310 zeytin yağı oneis bi arkadaş onu deneyeceğim inşallah yapar yapmazsa o zaman 10. Güne kadar bekleyim o zaman teşekkürler
Esraugur2310 Minikkusum_ Çok fazla uyarı yapmayın popodan bu sefer tembellik oluşur sürekli uyarılmak ister 😊 Geçmiş olsun.