DuruNova 8 günlük bebegim var. İki gündür 11 olan değer bugun 12 oldu tedirgin oluyorum. Nasıl geçire bilirim..? Sütte emiyor Azda uyuyor ama bugun arttı :/
deletedmom11 DuruNova normaL yükseLebiLir sen emzirmeye dewam et iner zamanLa bende yüzü gözü sarardı sanmıştm benmde 12 günLük bebeğim emzirmeye dewam ettm kontroLde sordum gayet iyi dediLer geçmiş oLsun
Cigdem91 DuruNova ne değeri bu acaba nasıl ölçüyoruz benimde en büyük korkum sarılık olsa anlayabilcekmiyim 😥
-gyns- DuruNova Hocam emzirin ve evde florasan ışığın altınada tutmaya çalışın.. İnşâALLAH geçer.. Daha fazla yükselmezse bir sıkıntı olmaz inşâALLAH.. Çok geçmiş olsun🌸..
EdaMesut DuruNova yenidoğan bebeklerin sarılık olmaması icin en güzel yöntem hurma. 5 tane hurmayı sicak suda biraz beklettikten sonra bir iki cay kaşığı yeni doğan hatta doğar doğmaz hastanede yapın. Ben bebeklerim icin hazırlayıp hastanede doğuma giderken yanımda götüreceğim.
-gyns- Cigdem91 Hocam bilirubin değerine bakılır.. Genelde gözden başlar ve uçlara doğru gider.. Eğer olursa vücutları ve göz içleri sarı olur.. Zaten rutin muayeneye gidince doktor aksi bir durum varsa, bilirubin değerine baktırır..