Ebrusahin Yesimkvrg bugun tam 21 iz baş donmesi hat safhada ve sadece 2 kılo aldık brbegımın kilosunu merak, edıyorum 30 unda ayrıntılı da soylerler dedi doktor ayın 15 de gıttıgım de ama olumsuz bısey dememıstı
gulsahgursoy 21+3’teyiz çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Artık hareketleri sıklaştı en büyük mutluluk 💕🌸
Yesimkvrg Dmlky80 kız dedi canım ama gören erkek diyor ayrintilim var 10 gün sonra 4 gozle onu bekliyorum 😅
Ayseozmenucar Bende 19 bitirmek üzereyim😅aynen hareketlerını artık sık sık hıssedıyorum..tabii belim geriye gıttı karnım buyuyunce birde bu hafta sık sık tuvalate gıtme hep bır sıkışıklık hali 😅
Marvegas1 Yesimkvrg baya bebeğimi hissediyorum yavrumun cinsiyettini erkek dediler sonra kız dendi merak içindeyim bakalım tetonoz aşımı vururdum baya kolum ağrıdı 😀
Mrymozr Yesimkvrg bende bugun tam 20 haftalik oldum. Hareketlerini kasiklarinizdami hissediyosunuz :)
Dmlky80 Yesimkvrg bana kesin bişey söylemedı kız gıbı duruo ama bakalım bende cuma günü kontrole gıtcem umarım kesinleşir
Ikoo55 Yesimkvrg cok sukur cok guzel gidiyo 21+1 hamileyim sadece gobegimdeki asiri tuylenmelerden nefret ettim ayni durumu yasayam varmi acaba