Fidangndm Merhaba güzel anneler ben bugün bebeğimin cantasını sipariş verdim uzun zamandır bagmori markasını takip ediyor ve indirime girmesini bekliyordum sizler hangi markayı aldınız daha önce bu cantadan kullanan oldumu fikirlerinizi bekliyorum🥰♥️
26_26_26ggg Fidangndm ne kadara aldınız ben geçen trendyol indiriminden 112.tl ye kadar düştüğünü görüp almadım Çanta gibi sırta takılandan bagmorinin şuan için ihtiyacım yok diye kış olacağı için çok çıkmam yazın almayı düşünüyorum
Fidangndm Astadavistabeybi benim ilk gebelik 🙈 en doğrusunu yapıyorsunuz bendede olmuş olsaydı bende almazdım ikincisini🤗
Seftalininannesi11 Kızlar the kangroo bag marka çanta indirimden almıştım Tavsiye ederim çok kaliteli
Fidangndm Seftalininannesi11 evet oda cok güzel ve kaliteli duruyo ben sırt cantası modeli kullanmayı sevmediğimden dolayı bagmori kol cantası modelini tercih ettim umarım memnun kalırım🤗
Astadavistabeybi Fidangndm valla benimde ilk ama ben çanta konusunda baya abarttığım aldığım için o ihtiyacımı giderebilirim ama siz mutlaka alın alan arkadaşlarım çok işlerine yaradığını söylüyor 😬🙏💕güzle günlerde kullanın inşallah