N8M2702 Kızlar cuma gününe yatış verdi doktorum suni sancı ile baslaticak doğumu 38+5de 🤭 Şuan 1 cm açılma var, bend korkmaya başladım acaba çoğalır mi ya çoğalmazsa açılma 😬 Bu şekilde doğum yapan vardır mutlaka , Bilgilenirizi paylaşın lütfen 🥰😅
Deletedmom417 N8M2702 valllaha herkeste farkli oluyor benim 16 satte 0 açıklık vardı dayanamadım sancılara sezaeyen oldum
Busekrkmz N8M2702 açıklığın varsa çabuk olur genelde hiç açıklığı olmayan kişilerde işe yaramıyor suni sancı.
saramomy N8M2702 38+2 de 3 cm açıklıkla suni sancı ile normal Doğum yaptım 11 de yattım 16:43 ye Doğum yaptım çok hızlı ilerliyor suni sancı ile hemde dayanılmayacak gibi değil korkma benim yan odamda kadın 0 açıklıkla gelmişti benden bir gün önce sabah 9 da suni sancı ile yatışı yapılmış akşam 6da Doğum yapmış annemler anlatmıştı açılman 1 cm bile varsa çatında müsaitse yapabilirsin
Monnarosaa N8M2702 bende şuan 38+1 haftalığım geçen hafta açılmam yoktu. 40. Haftaya kadar bekliycez sonra suni sancı dedi doktorum. Doktorunuz neden kendi sancınızı beklemiyor onu merak ettim? Ya da 40 haftanın bitmesini ?
N8M2702 Busekrkmz 1 2 cm kadar var dedi biraz acıttı hatta bakarken doğumu tetiklemek için yaptım dedi hatta🙊 İnşallah olur canım 🤲🏼🥰
N8M2702 saramomy saramomy ay insallah ya vallahi duyduklarımdan aşırı etkilendim aklıma geldikçe aglayasim geliyor 🤦🏻♀️ Beni bu 3 muayene edişi canım ilk baktığında açıklik pek yok ama çatı normal doğuma çok müsait dedi, bugünde 1 hatta 2 cm yakın açılmış iyi durumda cumaya kadar gelmezse yatış yapıp suni ile deneyelim dedi işte, olmadı ilerlemesezse sezeryana alırız dedi. Allah’ım hepimze hayırlı doğumlar basıp etsin gerçekten çok streslymis😬🤭
N8M2702 Monnarosaa canım bebeğim iri bebek bend normal istiyorum ondan🙊 Kızım bugün 37+3de kilosuna 3 900 dedi, eğer haftasini beklerse maalesef normal doğum olmaz dedi, birde açılma başlamışken açıkçası normalde şansimi denemek istiyorum bende🤗
Ozdenkekec 12 saat suni Sancı çektim açılmam çok yavaş ilerledi kişiden kişiye değişiyor bence bu suni Şancı olayı
kckynssna N8M2702 benim 1 parmaktı canım suni verdiler 4 saat sonra doğumum oldu. 40+2 de . Ama bu ikinci doğumumda😅
N8M2702 kckynssna maşallah canım ne güzel çok çekmemissin yine, sabahtan akşama kadar diyenleri duyunca insan korkuyor ister istemez 🥴
kckynssna N8M2702 korkma inşallah kolay olur rabbim sabrını ve gücünü çok güzel veriyor emin ol kendine inanamıyorsun nasıl yaptım diye 😊