civcivimm_ Sürekli burnum tıkalı geceleri özellikle yatamayacak duruma geliyorum nefesim daralio oylr olunca benim gibi bu durumdan muzdarip olanlar var mi ? Ne gibi bir çözüm bulunur
Yagmur_C civcivimm_ ilk haftalardan beri var bende burun bandı tuzlu su herşeyi denedim maalesef alıştım artık az nefesle yetinmeye doktorum da normal sık sık yıka diyor 🤦🏻♀️
Buyrenk Baş ucunuza soğan koyun kızlar soğanı ikiye yada dörde bölün bir kaba koyun ve başucunuZda dursun sabaha kadar birde yastığınıza nane yağı damlatabilirsiniz
SrfeDvrc Bende aynı sorunu yaşadım hatta bu yüzden sabahları kusuyordum uyanır uyanmaz yastığımı yükselttim hem tıkanıklık düzeldi hem kusmlarım çok çok azaldı
Yagmur_C civcivimm_ kesinlikle öyle. Benim de kanıyor burun pomadları var eczanede nemlendirici çok kanarsa onlardan alıp sürebilirsin rahatlatır baya
Melikeakkc civcivimm_ ya kuzenimiz doktor ona sorduk kullanma dedi ben çok zorlandım sadece burnumu temizledim bazıları da diyor ondan bişey olmaz ama kullanma dedi bana
Didemhalil Ben eczaneden tuzlu su spreyi aldım okyanus suyu olarak geçiyor hiçbir zararı yok çok rahatlatti
Seftalininannesi11 Didemhalil bende aynı şekilde uyumamı sağlıyor en azından daralıyorum öteki türlü çok kötü
Didemhalil civcivimm_ aynen canım benim alerjim var normalde sprey sürekli kullanıyordum şimdi bununla idare ediyorum inşallah iyi gelir