Deletedmom423 Deletedmom423 hayır sagdan yumurtlamıssın erkek dedı ama hurafe yınede ınanmayalım dedı ben acıkcaxı gonul ıstıyor kız cok ıstıyorum sımdı huna ınanmalımıyım sence
Biyolog-anne Deletedmom423 cinsiyeti kadın belirlemiyor ki sağdan yumurtlasan x kromozomlu soldan yumartlasanda x kromozomlu yumurta olacak. Önemli olan yumurtayı dölleyen sperm x mi y mi
Mrvgl aymira_27 18+5 gunluguz. Cinsiyet öğrendim 10 gün önce prenses 🤲🏻 elimi koydugumda hissediyorum balık gibi kayiyor 💋💋
Mrvgl senakhrmn Bel ve kasık ağrısı bende de var ilk 2 ay daha yoğundu. Şimdi yine çıktı normal herhalde
Bernanisa aymira_27 18+3 haftalığız oğluşum olacak inşallah hareketleri hissediyorum artık 🥰🥰 2. Gebeliğim
Srkt Ben şuan 19+0 ım cinsiyeti 12+4 öğrendim erkek olacak inşallah sağlıkla ilk hareketinide 16 +3 te hissetmiştim ilk gebeliğim
Selinbam aymira_27 öğrendik kuzum daa 12. Haftada bir oğlum olucak inşsllah👶🏻🧿💜sabahları genellikle bi takıl alt kasığımda hareket hissediyorum ya brbek ya gaz ama ayıramıyorum 😂
hamisanne33 aymira_27 cinsiyetimiz erkek 15 haftalikken ogrendim suan 19+1olduk ve 3 4 gündür minik tekmeler atiyor bildigin😃😄 kıpırdayıp duruyor cok guzel yaa