Kvo Ebru222 benim de 25. Hafta 700 gram doktor normal dedi ama buradakilerle kıyaslayınca baya az gibi geldi
Yasininannesi Ebru222 İşte sorun da o benim erken doğum riskim var onun için bu haftalarda bebeyin kilo alması şart.
Ebru222 Yasininannesi hünnap keçiboynuzu pekmezi deneyin. Bende yeni başladım aç karnına 1 kaşık yiyin bebeğe kilo aldirdigini söylüyorlar
muhanneozge Ebru222 bu markanın içeriğinde vitamin vb katkılar var doktora danışın tüketirken. Çünkü bahsettiğiniz ürün bir gıda takviyesi biraz da mimli bir marka.
Semanurry Yasininannesi 25 haftalıkken 900 gramdı benim bebeğim şuan 30+6 yız kaç oldu bi fikrim yok cuma gideceğim
Yasininannesi Ebru222 İnşallah canım cok sagol.Daha 26+4 haftaligiz.Şimdiki hedefimiz 29/30.Serklajlı biriyim ve buna ragmen yine açılmam var yatarak geçiriyorum günlerimi wc haric kalkmam yasak.Zor gunler ama Allah buyuk inşallah vakitlice kavuşurum bebeyime🤲
Sena-25 Yasininannesi Yasininannesi hergün bi tane Beypazarı maden suyu içmeni öneririm. Çok faydalı , Bir de kabak çekirdeği ye. Oda kilo yapıyor. Ben 26+4 de girmiştim 1100 gr dedi 😊 çok meyve yiyorum ben bide
Ebru222 Yasininannesi Rabbim sağlıcakla kavuştursun. Moralinizi yüksek tutun. Allah’ın izni ile sağlıcakla alırsınız kucağınıza.
Yasininannesi Ebru222 Amin canim inşallah.Zaten bende öyle yapiyorum yer gök dua.Bu arada çok teşekkür ederim moral verdiyin için🌹
nagsal-48 Yasininannesi 31 haftalıkken gittigimde en son 2000 gr civarında dedi doktor 1ay öncesini hatırlamıyorum
nagsal-48 Ama kıyaslama yapmamak lazım çünkü her anne ve bebek yapısı farklıdır.Doktorunuz haftasına göre normal dediyse tamamdır
Yasininannesi nagsal-48 Dogru soyluyorsunuz fakat dediyim gibi erken dogum riskim oldugu için ne kadar kilo alirsa okadar iyi benim durumum için.