Mucizeninannesi07 Merhaba hamişler bursada medicana hastanesinde dr müzeyyen uyanığa giden varmı?memnun mu?nsl bir doktor
htcelfff Mucizeninannesi07 merhaba bende Bursa’dayım henüz 9 haftalığız ve doktor konusunda hiçbir fikrim yok pembe mavide Nilgün hanıma gitmeyi düşünüyordum ama hala kararsızım ilgili doktor bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Asc-18 Mucizeninannesi07 ben 29 haftalık hamileyim hamile kalmadan öncede müzeyyen hanıma gidiyordum kontrollerinm için çok tatlı çok cana yakın birisi hatta eşimle gittiğimizde eşim bile söyledi ne kadar ilgili mütevazı bir doktor olduğunu şu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım kendisinde tavsiye ederim
Mucizeninannesi07 Senmom kac haftalıksnz acaba?müzeyyen hnm süprizle cinsiyeti söylüyormş sizin söyledi mi?kaçncı haftada söyledi?
Senmom Mucizeninannesi07 30 haftalık olduk. Bize cinsiyetini normal bir şekilde söyledi ben biraz çok meraklı ve heyecanlıydım :) haftasını inanın hatırlamıyorum 14-16 hafta olması lazım :)
Mucizeninannesi07 htcelfff medicana hastanesinde müzeyyen uyanık hanım.iyi ve bilgili bir doktor tavsiye ederm.Ben ona basladm gidiyorm 8+4üm
Eise htcelfff neriman çelik e gidiyorum ben öneririm Kendi kliniği var pembe mavide doğum yaptırabilir birçok hastane ile anlaşması var
defnenildrk Mucizeninannesi07 Umarım güzel şekilde sonuçlanır o doktor hakkında hiç iyi şeyler duymadım çevremde 2-3 kişi gitti ve yarıda bıraktılar.Biraz maddiyatçı gereksiz yere bir ton test istedi ve hepsi ücretli testlerden travma yaşatmış bu nedenle ben onu tercih etmedim.
Mucizeninannesi07 Senmom 14 haftada söylediyse yanlma olmamştr dimi.insan alşverişe falan başlıyo cnkü.😍
Senmom Mucizeninannesi07 müzzeyen hanım zaten emin olmadan bir şey söylemez :) ama en kesini her zaman detaylı ultrason siz kaç haftalıksınız :)
Asc-18 Mucizeninannesi07 benim bebeğim gostermiyodu kendini kadın zar zor döndürdü ve bi heycanla kız valla gördüm dedi benden heyecanlıydı😊 29 haftaligim şuan cinsiyette bi değişiklik olmadi güvenebilirsiniz bilgili bir doktor
Mucizeninannesi07 Senmom doğum paketinin icine dahil olan bisey varmı biliyomsnz?yani herhamgi bir hediye süs lohusa serbeti vs ikramları varmı doğum fiyatına dahil?sorucaktm hastaneye unuttm sizin haberiniz varmı soraym dedim.
Mucizeninannesi07 Senmom sizde 🤲 rabbim sağlkla kucağınıza almayı nasip etsin.Şuan için bana hiç geçmiyor 2.ci cocuğm olmasına rağmen.Bakalım ilerleyen zamanda daha çabuk geçicek mi