Ayse_2419 Bugün doktora kontrole gittim 37. Haftadayım doktor bebek zayıf dedi 2600 gr geldi ne yemeliyim sizce doğuma çok az kaldı 😔
minikbebeklerim Ayse_2419 benimde erken doğum riskim var 33 haftadayım. Kaşar et süt ceviz muz yiyorum sürekli
Busekrkmz Ayse_2419 Bebeklerin belli bir kapasitesi var istediğini ye bebek o kiloda kalır ben 39+6 doğum yaptım bebeğim 2430 gram doğdu oysaki hep bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyordum ama o kadar aldı.
132025 Ayse_2419 nesi zayıf ya normal her bebeğin yapısı farklı 37+1 de 2880 doğurdum arkadaşım 39da 2600 falan doğurdu çokta güzel büyüyolar ki 40a kadar 3ü geçer hiç dert etme
gokella Ayse_2419 neyi zayıfki 33. haftamdayım 2 kilo bebeğim doktorum gayet normal oldugunu söyledi anne ve babanın genetik yapısını alıyo bebek ve bi grafık var onun altında kalmadığı sürece doktorum açıp gosterıyor her muayenemizde hiç bı sıkıntı yok bende bebegıme kilo aldıran şeyler yıyıyorum ama bünye meselesi. Kaşar süt yumurta yiyorum her gun ama bu kadar oluyo yani
Busekrkmz pembeblog hayır hiç bir sıkıntısı olmadı sadece kilosu az doğdu o kadar şuan 53 günlük oldu 5 kiloya yakın.
minikbebeklerim Halimer 14 haftada enfeksiyonla kanamam başladı ve 16 haftada nişan geldi bebek keseyle birlikte rahimden çıkıyordu tekrar içeri ittirip dikiş atıldı yani serklajlıyım
irva Ayse_2419 Valla bebekten bebeğe değişiyor gerçekten.Ne kadar yersen de ye almayan almıyor alan alıyor.
addie487 Bebeğinizin kilosu iyi bence 2600 doğan bebekler gayet sağlıklı oluyor, her gün bir tane muz, bir kase yoğurt yiyordum ben
Gozgozhappy Ayse_2419 benim doktorum 2500 gr doğan bebeğinde ve 4000 gr doğan bebeğin de sağlıklı olduğu sürece aynı olduğunu söyledi hiç üzülmeyin
35ebrar35 Ayse_2419 canm 2 600 cok zayif degil ki ama tabi balik et sut yumurta kasar peynir kuru incir ceviz muz bunlar cok cabuk kilo aldiriyor istiyorsan bnm 2 200 dgmustu 1800 demisti domtorum normalden fazla doguyolar genelde
Bebegmhazal Benim kızım 3600 doğdu ama o kadar yavaş kilo aldı ki ayda 1 kilo alması gerekirken 200 300 gram alıyordu yani doğduğu kilonun hiçbir önemi yok sonrasındaki gelişimi önemli küçük doğan çocuklar daha çabuk büyür derler bide😊
Mamyyyyy Ayse_2419 bünye meselesi diyor doktor 35+1 de gittim 2020 gr dedi doktor 2 hafta geriden geliyor pek kilo almıyor
aybarsdefne Ayse_2419 bence çok da düşük degil benim kızım 2 800 doğdu çok küçücüktü bi ayda öyle bi aldı ki alması gerekeni karnımda yer olmadığı için alamamış yani kafana takma ama beslenmene özen göster o cihazlar hiç doğru ölçmüyor ben doğuma girmeden 3 400 diyorlardı kaç doktora gittiysem eltimde de 4 e yakın iri bebek dediler kedi gibi doğdu geldi keza arkadaşıma da kilosu düşük demişler oda 3 kilo civarı doğdu 🌹
Pembisanne aybarsdefne benin de bir arkadaş bebeği kilolu doğdu diye yapılı falan dedi ama o belli olmaz benim babam 5 kilo doğmuş nerdeyse ama boyu 163 tü