MssKrks Kızlar aranızda yıkanabilen dijital baskı halı kullanan var mı ? Memnun musunuz? Ve nerelerden aldınız ? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim 😊
gokella MssKrks Trendyoldan almıştım dijital baskılı çamaşır makinesinde cok rahat yıkanıyor mutfak ve yatak odasında kullanıyorum 1 bucuk sene olucak nerdeyse bi sorun yaşamadım
Serifeisitmir MssKrks salon hariç evin her yerinde kullanıyorum çok memnunum ama çamaşır makinemin kg da hesap etmen lazım alırken
Babymmm MssKrks ilk cocugumda halı örtüsü almıstım her odaya şimdi de yıkanabilen halı aldım mahalledeki halıcıdan memnunum ilk aldıgımda yıkadım sorum yaşamadım
Mammimammi MssKrks https://ty.gl/18cxbtwvy ben bunu aldım canım. Çift taraflı kullanılıyor. Koridor için aldım ben. 2.3 günde bir yıkıyorum. İnce bişey degil. Kalın kaliteli birşey fiyatına göre çok iyi. Yıkanınca da renginde degişme olmadı.
-Kbra8- Ben aldım canım mutfak vestiyer ve uzun hole aldım. Henüz yıkamadım ama bunlar makinada yıkanıyor diye tercih ettim. Çocuk olduğunda rahat ederim diye 😊
MssKrks -Kbra8- Açıkçası bende o yüzden almak istiyorum. Diğer halıların temizliği çok zor bunları at makinaya gitsin 😂
Asi_0658 ben salonda koridorda mutfakta kullanıyorum kullanıyorum instgramda @evimconsept sayfasından aldım ama çamaşır makinenizin kg hesaplayın mesela benim koridor ve mutfak rahat yıkanıyor ama salon yıkanmiyor yıkamaya vericem mecburen
MssKrks Asi_0658 Çok teşekkürler canım ben koridor mutfak yatak odasına düşünüyorum yıkanır muhtemelen onlarda ☺️
Tugce11 MssKrks benimki de 9 kg 4 metre karelik halımı yıkadım birazda boş yer kaldı 6 metre kare olan sığar mı bilmiyorum denemek lazım 😄
Selinanne MssKrks benim de 9 kilo makinem ama 3 metre yolluğu yıkarken makine yürüdü resmen. Bu halılar büyükse makineleri bozuyormus bir daha da makineye atmadım. Siz de bunu göz önünde bulundurun alırken
Seval22 MssKrks benimkide 9 kg lik 3 metrekare yolluğu aldı ama en son sıkma kısmında makine evde yürüyordu kazan çıkıcak sandım 1 dk makineyi tuttum 😂
turansmom1 MssKrks ben hic memnun kalmadım canım yatak odasına almıştım kayıyor durmadan diye esim küfür ede ede kaldırdı normal halı aldı düşerim birşey olur diye. Ayrıca yıkadıkça altındaki kaydırmaz özelliğini yitiriyor🤷♀️
MssKrks turansmom1 Yaa gerçekten mi nereden almıştınız acaba genelde yıkanabilmesi sebebiyle pratik oluyor falan diyorlardı
MssKrks Serifeisitmir Tamamdır çok teşekkür ederim bende en fazla 4 metrekare falan yaptıracağım zaten sığar o zaman 😊
Kevser25 MssKrks bende halılarımı alırken mutfağı tıkanabilsen tercih ettim iki senedir kullanıyorum çok memnunum hiç bi bozulma filan da olmadı
haziranin25i MssKrks ben evlenirken aldım. Salon hariç her odaya 😎 Hepsiburadan aldım. Aşırı pratik oluyor ben çok memnunum aldığım ürünlerden görsel olarakta paylaşabilirim.