Cansuhazal Kzilar nisanim geldi 1 cm aclma varms sizce dgum.nezaman olur hastanedemi kalsam sancm yok
Almilaaa Cansuhazal bence hastane ortamında saatlerce kalma evinde sakince açılmanı devam ettir hastanede ister istemez strese girersin
Yzyninannsi_20 Bol bol merdiven in çık ve pilates ve squat yap doktora gittiğimde 8 cm açılmam vardı. Alşah yardımcın olsun
Buyrenk Nişan geldikten sonra 5,6 gün sonra ya kadar uzayabiliyor doğum evinde bekle bence yoksa hemen sunii takıyolar
MehZey Cansuhazal suyun daha gelmedi değil mi onun baskısı olabilir sen devam et yürüyüşüne squat yap yan yat derin derin nefes al ver sancın geldiğinde bacaklarını iyice aç ki bebek rahatlıkla doğum kanalına girsin yormasin seni
Yzyninannsi_20 Cansuhazal açılmam olduğunu anlamadım bile ara ara girdi saat 5 ten sonra sıklaştı 5 dk da bir 4 Dk bir girdi. 1-1.30 dakika sürdü. 7-8 arası daha da sıklaştı 1 dakiya düştü hastaneye zor yetiştik
Yzyninannsi_20 Sancı geldiğinde hep yürüdüm hep derin nefes alıp verdim bağırmamaya dikkat ettim bağırmanın hiç bir şeye faydası yok ama son nefeste artık bağırmıycam diye bağırıyordum 😂😂