https://imgyukle.com/i/IyoZ0p

Merhaba hanımlar, ClearBlue markasının tam net yumurtalama gününü gösteren ovulasyon testine başladım. 4 Ekim regl başlamıştı 8’i gibi bitti 10’da teste başladım. Belki bilmeyenler vardır diye anlatayım bu testin diğer ovulasyon testlerinden özelliği 2 hormonu ölçmesi yani diğer testler yumurtalama zamanı geldiğinde 1 hormonu ölçerek size yumurtalama olduğunu gösteriyor bu da tam yumurtalama olduğunu gösteriyor 2 hormon yükselince. Her neyse. Ben bu testle devam ettim uzun süre hamile kalma şansı var’ı gördüm arada o günleri de değerlendirdim. Neyse ayın 18’i de pik gördüm yani en yüksek hamile kalma gününü. Neyse o günü değerlendirdim 19 es geçtim ve 20’si sabah tekrar pik’i gördüm yani 48 saatten fazla zaman geçmişti diğer pikten sonra. Yani ben 2. Kez mi yumurtalamış oldum? 20’sini de değerlendirdim ve bugün test yaptım 21’i diğer çizgi var ama koyu değil yani ne olmuş oldu şimdi? 😁 Bir kızım var, ve regl dönemi ya da yumurtalama dönemi gögüslerim hassas olurdu ama bu kadar olmazdı. Şimdi merdivenden inerken bile ağrıyor sızlıyor ilk emzirme dönemlerindeki gibi. Ve 18’i pik’i gördüğümde baya akıntım vardı. Beyaz ve sünen. 20’si de akıntım vardı ama o daha şeffaf 😊 Kusura bakmayın uzun oldu ama bir de ateş basıyor 😁 hiç olmazdı hep üşüyen biriyim genelde 🐣