Senakrkmz Nihall23 bende yapamadım 😂 benim doktorum yapmak istiyorsan yap içinde kalmasın dedi aman aman işe yaramıyor dedi bnde yapmak için ugraşmazdım açıkçası 😂
MehZey Durukusunannesi 34 haftada siz yapiyorsaniz baş parmaklariniz ile vajina içine 3 4 cm girip saat 3 ve 9 yönünde git gel olur eğer eşiniz yapıyorsa işaret parmağı kullanılıyor
Minikfilinannesi MehZey eşim yapıyor. 37de başladık biz haftada 3 uyguladık. 38den beri her gün yapıyoruz. 36da başlamayı öneriyolar diye biliyorum ama biz bir hafta geç başladık. Toplam 1,5 dk sürüyor masaj
MehZey actombo81 blog bölümünde 7. Sayfada var ayrıntılı takip edebilirsiniz bildiğim kadarıyla doğum vaktine kadar yapılıyor
MehZey Minikfilinannesi programda paylaşıldı blog kısmında 7. Sayfada var 34 haftada başlıyorlar net hatırlamıyorum haftada kaç defa olduğunu ama 10 dakikayı geçmesin deniliyordu bende yapmak istiyorum da elim yetişmez herhalde değil mi
maggie Minikfilinannesi acımıyor mu eşinizin yaptığı? Bir de parmağını ne kadar sokuyor yani tahminen
Minikfilinannesi MehZey benim yetişmiyor açıkçası 😃 ayna karşısında yapanlar var sanırım, deneyebilirsiniz belki
MehZey Minikfilinannesi zor ya namaz kılıyorum secdeye zor gidiyorum gebege doğru baskı yapınca rahatsız ediyor onun için eğilicem hem belim hem göbeğime baskı olacak 🙄