Lara44 Kızlar çok güzel bilgiler Allah razı olsun o halde bende deneyeceğim kaşar ve Muz dışında yazdıklarınızı. 32 ye gireceğiz doktorumuz geçen hafta kontrol de 1.750 kilosu gayet iyi dedi fakat 37 de alacak o yüzden bende kilosu iyi olsun da küveze girsin istemiyorum 😔
threestar Deletedmom54 bozada şeker oranı yüksek o sebebten olabilir, gebelik şekeri riski olanların da genelde bebekleri çok iri oluyor diye biliyorum. Bebeğin 2-3 hafta önden gitmesi gelişim olarak aslında çok da normal bir durum değil bu tarz seylerde, yani şeker oranı çok olmayıp daha sağlıklı ve kilo aldıran şeyler araştırmak gerek
Asli-35 threestar günümüzde yediğimiz hangi üründe katkı maddesi yok zaten vücut faydalı gördüğü maddeleri bebeğe ulaşmasını sağlıyor içeriğinde de Demir ve çinko desteği var doğal yollarla bu vitaminleri karşılamak günümüzde imkansız zaten
threestar Deletedmom54 keçiboynuzu toz halinde satılıyor internetten araştırabilirsiniz o sert halini un gibi toz hale getirmişler kakaoya benziyor görüntüsü, tüketmek isterseniz o şekilde tavsiye ederim
threestar Asli-35 paketli gıdaların içinde katkı maddesi var ve yememeyi tercih edebiliriz, sebze meyve doğal süt yoğurt kuruyemiş bunlarda nasıl bi katkı maddesi var acaba 🤔
threestar Asli-35 televizyondaki reklamlarda çocukları kandırdıkları gibi sizi de kandırıyorlar içinde demir var kalsiyum var vs gibi ama o vitaminleri ayrıca da alabilirsiniz zaten kan ilacı omega-3 kullanmıyor muyuz hepimiz gebelikte😬 Yanlış anlamayın ben sizi eleştirmek için söylemiyorum bunları, sadece şunu düşünün bebeğinize kilo aldırırken belki başka bir yerini bozuyorsunuz istemeden zarar veriyorsunuz, bebeğe zararlı seyler gitmiyorsa neden gebelikte alkol sigara içmek yasak?
Masalmom Deletedmom54 Sebze, meyve, süt ve ürünleri, balık, tavuk, yeşil mercimek, kuru yemişler ben ilk gebeliğimde de şimdikinde de böyle besleniyorum ve cok faydasını görüyorum
Asli-35 threestar alkol ve sigarayla nesquikli sütü bir tutamayız bence ben çocuk kilo alsın diye oturup kutu kutu bu sütü içmedim sonuçta hamilelik öncesinde de severdim içiyordum hamilelik sonrasında da doktor bi sakıncası yok içebilirsin dedi gelişimi iyi gidincede yediklerimin yanında bununda fayda sağladığı olabilir diye düşündük ben kesinlikle hiç birşeye gerek yok bu sütü iç yeter diye birşey savunmuyorum sadece deneyimi mi paylaştım Burda
EceElif alindas keçi boynuzu çok alerjen bir besin kendinizde deneseniz de bebeginizde 1 yaşından önce denemeyin lütfen 🙏 Aklınızda bulunsun
BaharBeren Deletedmom54 kesinlikle et.benimki zor kilo alıyordu et yediğim hafta toparlıyordu.sonra tahin ve muz ama muz anneye de kilo yapıyor fazla yediğinde.tahinle balı karıştırıp hergun yedim ayni zamanda tahin sut de yapıyor
Aysegul4278 Hope8 her gün dondurma yiyordum bende ilk gebeliğimde yaz aylarıydı ama kilosu farketetmemişti… önce sağlık tabi oğlum beş yaşında hala zayıf bünye neyse o değişmiyor bende zaten genel olarak zayıf bi insanım eşim de bana göre iyidir hoş şimdi sanki o hamile gibi ama göbek benden önce sanki o taşıyor bebeği 😂