Beyza_nazz Semanurry Ben 19 haftada öğrendim cinsiyetini benimkide göstermedi yüzünü ama kıyafetleri yetiyor 👼😊
Semanurry Beyza_nazz bende 31 e gircem yarın 2 hafta var aramızda inşallah sağlıkla sıhhatle gelirler ☺️☺️☺️
Semanurry Oglakdorukcum ben yarın 31.haftama giriyorum takibe göre 24 aralık doğcak ama benim kıyafetler oluyor çünkü 46 kiloydum zaten bi tık boldu kıyafetlerim 😄
Oglakdorukcum Semanurry bende 56 kilodum 73 oldum sımdı tabi bazı seylerim oluyor oyle dengesizledmedi vuxudun yapısı da bilmiyorum ilk defa bu rakamları görüyoruö😂
Semanurry Oglakdorukcum doğrudur bende ilk defa 50 küsürleri gördüm en son 56 idim instagram hesabınız varsa eğer semanur_fatih takipleşebiliriz ☺️☺️☺️
Beyza_nazz Semanurry birşey sorucam son 1 haftadır buyukabdestim simsiyah ve taş gibi sert sebebi ne olabilir biliyor musunuz yani sizdede oldu mu
Semanurry Beyza_nazz bazen arada bana da öyle oldu son haftalarda sanırım sürekli bişeyler tükettiğimizden dolayı kaynaklanır çünkü bikaç kez olup normale döndü benim bazen afedersiniz ishal olduğum oldu bazen de kabızlık oldu ama hep geçti yani
Oglakdorukcum Semanurry profil resmini nasıl ayarladın bir saattir ugradıyorum kırpıyorun olmuyor boyutunu nasıl küçülttün