Halide_zehra Merhabalar, plasentası aşağıda olup yürüyüş, alışveriş vs… yapan anneler var mı? Hareketli olduğunuz halde plasenta yukarı çıktı mı ? Kaçıncı Haftanızda yukarı çıktı? Bu durumu yaşayan anneler, tecrübelerinizi paylaşır mısınız?☺️🌸
Zeynebkubra Halide_zehra 11. Haftamda doktorum plesenta yukarıda dedi Çıkmazsa normal Doğum vs yapamazsın dedi bir sonraki ay başka bir doktora gittim o sadece %20sini kaplıyor dedi şuan 20. Haftadayım çok şükür kontrole gittiğimde tamamen çıktığını öğrendim. 2-3 hafta yattım özellikle cebin pozisyonunda Ve bazen ayaklarımı duvara kaldırarak uzandım, namazları özellikle ayakta koşmaya gayret ettim daha sonra Harekette ettim, misafir de ağırladım, Hatta doktor İlk ilişkiyi yasaklamıştı 2-3 hafta sonra dikkat ederek ilişkiye de devam ettim çok şükür çıktı.
Ilknur74 Benimde öyleydi doktor progastanı çoğalttı ve sürekli yatıp dinlenmen gerek dedi 7ci aya kadar 6.aya girerken yukarı çıkmaya başlamış dedi yani bol bol dinlenn yürüyüş faln yapmayın kızlar doktor 7ci aydan sonra yürüyüş önerecekmiş. Bol su için ayaklarnızı yukarıda tutun dinlendirin
Halide_zehra Zeynebkubra aynıyız hafta olarak iki hafta sonra kontrole gidicem inşallah iyi haber alırım bende. Sizin adınıza çoookkk sevindim artık rahatlamış olmalısınız 🥰
Zeynebkubra Halide_zehra güzel haberler alın inşaallah evet gerçekten çok rahatladım hem zihnen hemde bedenen rahat hareket edebiliyorum çok şükür 😊