CupCake Merhaba Kızlar , merak ediyorum acaba karnıma elimi koyduğumda ya da dışardan bakıldığında bebek hareketi ne zaman belli oluyor ? 🥰🙄
MomD CupCake bunu bende merak ediyorum 😌 şu an 19 haftalığız ama sadece bazen bi kıpırtı seğirme şeklinde hissediyorum henüz
Girlpowerbabe CupCake tamamen karnınızın yapısıyla ilgili biz 17. Haftadan beri dışardan izliyoruz🥰 göbeğimde hiç yağ dokusu yokmuş ondan dolayı benim erken oldu biraz ama şimdi de kasılma ve toplanmaları normale göre fazla hissediyorum😊
arelaslan CupCake ben 18+4 oldum tekmeleri hissediyorum bazen karnimi aciorum pıt diye vuruyor ama gozumle görünce heyecandn titriyorum ikinciyi göremiyorum hic 😍
CupCake Girlpowerbabe ben 19. Haftadayım , daha yeni yeni bebek hareketlerini hissetmeye başladım 🥰 , merak ediyorum ne zaman dışardan olur diye 😇🥰
CupCake arelaslan maşallah ne güzel 😇🥰, bende bekliyorum sabırsızlıkla , eşimin de görmesini istiyorum çünkü ☺️.
Girlpowerbabe CupCake ben ilk 15te hissetmiştim 17de dışardan görmeye başlamıştım siz de 19 da hissettiyseniz birkaç hafta sonra dışardan gözükmeye başlar demek ki☺️
Deletedmom54 CupCake 22 haftalıktan beri çok belli oluyor ondan önce sırt üstü yatınca seyirme şeklindeydi. bebeğim aşırı hareketli dar bir şey giysem karşımdaki kişi karnın kıpırdıyo diyebilir. Şu an 27 haftadayım baya belirgin hareketleri
monaroza CupCake ilk hareketlerini 18 de hissetmiştim ama dışardan 23. haftadan beri belli oluyo çok güzel öyle uzanıp izlemek eşim de görüyo artık o yüzden daha da mutlu oluyorum 😇
CupCake monaroza evet çok güzel bir duygu olmalı o şekilde görmek , bende sabırsızlanıyorum görmek için 🎈✨♥️🥰
heyymomm CupCake ben 21-22 haftalarda elimi koyduğumda hissediyordum şu an 24 üm baya net hissediliyor elle :) karın yapısıyla alakalı ama bence de