ElifDurum Kızlar merhaba. Hastane çıkış çantamı hazırlamaya başladım. Kıyafetleri yıkamam için kullandığınız deterjan markalari nelerdir. Ilac ve yumusatıcı olarak neler kullandınız 😀
[silindi] ElifDurum yumuşatıcı kullanmamayı tavsiye ediyorlar çocuk doktorları. Çünkü parfüm içeriyor yumuşatıcılar ve bebeklerin parfüme maruz kalmaması gerekiyor. Kokusu deterjan almanızı öneririm.
Belemirnisa ElifDurum unibaby kullandım bende zaten mis gibi kokuyor yumuşatıcıya gerek yok tavsiye ederim 🤙🏻
Fatmafatma ElifDurum dalin sivi deterjan aldm ama daha kullanmadim dogumuma var yikama islemi baslmadi henuz
ElifSolmazYney Ben ebebekten baby & me bebekler için üretilmiş hemde uygun fiyatli güzel kokulu sıvı deterjan aldım memnun kaldım bayada öneren var bakın isterseniz 😊
ElifDurum Muson00 bende bugün dalan ve dalan roxy aldm beyaz sabun kokulu olanından. Bakalim memnun kalacakmiyım . Teşekürler bu arada 👏
YagmurAnnesi Dalan Roxy aldım. Yumuşatici önermiyorlar. Çamasirlar yikandiktan sonra ekstra durulama yapacagim.
Muson00 ElifDurum ütü yapmak çok zorluyor yanlız küçük küçük baya vakit alıyor ve benim belim inanılmaz ağrımıştı ne kadar erken o kadar iyi bence. 🙂
Tugbaumit ElifDurum hacı Şakir’in granül (sabun tozu) iki kez durulamayla mis gibi oluyor sonrada bi ütü bittiii😂 yumuşatıcıyı önermiyorlar parfüm içeriğinden dolayı yani normal bi insanı bile o koku tıkarken bence kullanma yumuşatıcı canım ☺