Mommtobee söyle söylim canım ben bu nu tam 1 yıl önce ağustos ayında öğrendim pkolu oldumu bende mesela aşırı tüylenme yok adet düzensizliği yok saç dökülmesi yok yani gözle görülecek hiçbir beliritm yoktu doktorum çok şaşırmıştım ama yuöurtalıklara bakıldığında polisiktik görünüyordu ve ben kendimi takip eden bir insanım evlememdne önce bile 3 ayda bir hormon testi yaptıran düzenli bi hayat süren insanım bun öğrendimden çok araştırdım çünkü bebek istiyordum bu olayı en aza, indirmek en başlıca yapılması gereken hayatını düzeltmek ayçicek yagı yerine zeytin yagı beyaz, un yerine tam bugday tuz ve rafine şekrr kullanmak tamamen ketojenik ve saglıklı sebze ağırlıklı beslenmek çok önemli bu sayede hem kilo veriyorsun hem vucudun yenileniyor 78 kg dan 60 kg düştüm spor yapıyor yapamadım zamanlar 5 yada 10 bin adım atmaya çalıyorduö böylelikle hemen hamile kaldım aynı şekilde devam ettim içinde hamilelikte kilo lazımım az oldu beğim kg aldı 😍 aklına ne takılırsa sora bilirsin en ufak birşey bile çünkü bu genetik bununla yaşamayı öğrenmeliyiz ❤️