34Gizem bende sankı bıraz fazla tuttum dıye dusunuyorum normalde oyle gozukmuyo cunku

34Gizem valla hiçbirsey anlamadım bu işten ilk defa kullanıyorum 😂

NurEto evet ama en sonki biraz koyu değilmi onu merak ettım yoksa kuruntumu yapıyorum eşim değil diyo

Kaset testi anlamıyorum ama çubuk testler uzmanlık alanım oldu 🤪

Çubuk testlerde kopkoyu çıkıyo canm

Kbrklnc https://imgyukle.com/i/IrlTxp
      Bunlar benim testlerim senin elindeki testler en hassas olan testler benimki gibi olacak bende hatta bu ay hem kaset hem bundan yaptım üstteki biraz koyu diye kaset test de koyu diye o gün pik sandım ama ertesi gün pikmiş altta ki yani teste devam et canm

Kbrklnc canım 15saniye tut idrarda say fazla tuttuğun zaman anlaşılmıyor ama sana şunu söyliyim ben 11 ekimde yumurtlama gördüm hep yaptığımda pembe bi şekilde ilerleiyordu idrara batırdığımda 11 ekimde kabın içine batırdım bildiğin kıpkırmızı ilerledi anında belli oldu cizgi daha pik değil seninki

Kbrklnc durmak yok yola devam ne demek kuzum inş bu ay hayırlı haberler alırız 🥰

NurEto inşallah canım ama bu aydansa umudu kestim esm 10 gunde 3 gun gelıyo suan burda yarın gıdecek o gittikten sonra yumurtlama olur kesın

Kbrklnc hayırlısı olsun kuzum benim kısmette varsa olur o gitmeden ilişkiye gir belki yarın yumutlarsın