Azrabetulunannesi Kızlarrrr merhaba ya ben ne alacağıma bir türlü karar veremedim hangi biberon iyi hangi emzik iyi daha önce kullanan ya da alan var mı ? hangi marka tercih edersiniz
arelaslan Azrabetulunannesi canım meme gibi olduğu için önce aventi öneriyorlar diğer biberonlar dan rahat süt geldiği için rahatı alışıyorlar bu sefer memeden zor çektikleri için memeyi reddediyorlar
nurmavisi Azrabetulunannesi ben nuk marka aldım. Henüz kullanmadık ama annemin tavsiyesiyle aldım kalite olarakta estetik olarakta güzel görünüyorlar bakabilirsiniz 🤗
Melikeceren Biberon ve emzikte Philips avent in iyi olduğunu duydum bende onlardan alacağım banbino marka ve wee marka emziklerinde iyi olduğunu duydum
Deleted5544 emzik avent ultra air soft kullanıyorum memnunum biberonda mamajoo plastik çok kullanışlı ikisinde de hiç sıkıntı yaşamadım biberonda camlar çok ağır oluyo tavsiye etmem
0101sevo Emzik olarak bibs tercih ettim hem çok tarz hemde çok fazla tavsiye var çoğu bebek reddetmiyormuş Biberon olarak ta avent cam serisini aldım 2 tane bi buyuk bi küçük
Epifenomen arelaslan biz avent kullanıyoruz iki gündür ve malesef meme reddi yaşıyoruz 😢 bazen ne yaparsan yap olmuyor