Aloneanqel Kızlar bilenler yardımcı olabilir mi? Obstetrik Doppler Ultrasonografisinde, -Baş yukarda yerleşimli olup , fetus makat pozisyonundadır. yazıyor. Bu ne demek? 23+4 haftalık hamileyim
cryingbaby Aloneanqel yani bebeğiniz dogum yoluna dogru kafa olarak degilde, popo olarak duruyor. zaten dönmesi icin erken değil mi bilemiyorum tabi ☺️
Aloneanqel cryingbaby makat pozisyonu beni korkuttu cümleyi anlayamadım da bende acaba döndü mü diye korkmuştum 🙈😂😂
Mervetly Başı yukarı da poposu aşağıda demek doğum pozisyonunu almamış zaten daha çok erken alması içinde benim 29 haftadan sonra başı aşağı olup doğum pozisyonunu aldı
begumseker Aloneanqel benim 26. Haftada dönmüştü.. dönmesinde sıkıntı yok doğum kanalına girmedikten sonra, korkmayın yani😊
MihricanA Aloneanqel Yani poposu aşağıda doğum pozisyonunu almamış daha erken zaten bikac haftaya alır benim 25 de döndü
MihricanA Aloneanqel Tabi canım ben doktora sordum bana bile erken dönmüş gibi geldi doktor bu haftalarda olur zaten normal dedi seninki de bikac haftaya döner hareketleri daha net oluyor o zaman😂