Happykariner Kızlar en iyi , en memnun kaldığınız doktor tavsiyesi verir misiniz hemen yarına randevu bulursam gidecegim
ilkbahar Happykariner Mete gürol uğur öğretim üyesi ücreti alınıyor randevuları da kadın doğuma gidiyosunuz orda personel var o ilgileniyo baya ileri tarihe veriyo. İnternet üzerinden veya telefonla alınmıyo ama en iyisi o orda…
ilkbahar Happykariner tam bilmiyorum ama bebeğimi o hastanede profesöre götürüyorum 150 tl ödüyorum sonra bi kontrol hakkın da oluyo ücretsiz ne zaman gidersen git. Yani özel hastanedeki gibi 10 gün gitmezsen o hak yanmıyo bizimkinde imzalı kağıt veriyo onda kontrol yazıyo bunu göster kayıt olurken bidahaki gelişinde diyo.. Fiyatlar standartsa o da 150 tl olabilir..
ilkbahar Happykariner aa iyi olmuş internet üzerinden randevu açmaları belki pandemiden dolayı artık eskisi kadar yurt dışına çıkmıyordur daha çok muayene alıyodur. 🙂 Eskiden tüp bebek başka sıkıntılara bakıyodu ama gebelik takibi yapmıyordu şimdi onu da yapmaya başlamış olabilir 🙂
Happykariner ilkbahar inşallah benim de 8 ay önce kaybım oldu sonrasında hamile kalamadım . iyi bir doktora gitmek istiyordum bakalım