Piremses sherlock_anne nasıl görüp de oraya yapıştırıp çekebiliyosunuz ki ya. Ben göbeğimden bişey yapamıyorum
Esrahalit Piremses özel de yapacaksan gelip soruyorlar makyaj istermisimisiniz diye evet dersen onlar yapiyorlar parasını alıyorlar virüs nedeniyle suan yapılıyor mu bilemem
Naazz Piremses benim o gün doktor kontrolüm vardı doktor baktı herşey normal görünüyor dedi. Yalnız benim akıntım var dedim bi kontrol edelim dedi ve doğum başlamış 4-5 cm açıklık var dedi fakat ben hiç birşey hissetmiyordum. Hemen hastaneye gidin dedi eve gittik ben doğum çantasıyla beraber makyaj malzemeleri maşa flan aldım yanıma 😂 arkadaşım geldi saçımı yaptı. makyaj yaptım. Fotoğraflar çekildik. Sonra gece oldu hala sancı yok yattım uyudum 🤷🏻♀️ Gece 3te başladı sancılarım 6da doğum yaptım ne saç kalmıştı ne baş ne makyaj. Zaten bebeğiniz doğduğunda tek düşündüğünüz bebek oluyo ☺️ Yani normal doğum filmlerde gördüğünüz gibi birden yüksek sancılarla başlamıyor ☺️
S-r-p Piremses hastanelerin kuaför hizmeti oluyor hatta doğum paketlerinde içine katabiliyorlar ben şimdi bile ayakta durup yapmaya dayanamıyorum valla hiç uğraşacağımı sanmıyorum doğal olmak en güzeli
KoalasMom Piremses Sezaryen doğum yaptım doğumum sabahtı akşamdan sadece saçlarımı maşalamıştım giderkende bi rimel sürdüm akmayan o kadar, ama doğumun ertesi günü makyajımı yaptım ojelerimi sürdüm eşim yanımdaydı bebekle ilgilendi ben süs olsun diye değilde kendime moral olsun iyi hissedeyim kendimi iyi görürsen hemen toparlarım diye yapmıştım çekim falan yapmadık 😊
Zeys Piremses aman o terle fln saç mı kalır makyaj mı🤣 benimki sezaryendi fönümü çektim rimelimi sürdüm gittim odaya çıkınca da hastanenin kuaför hizmeti vardı istemedim arkadasım yapmıştı makyajımı ama normal Doğumda zor saçın yapılı kalması makyajın akmaması ıkınıp terlemekten
NurCan988 Ben dogumdan degil sanki savastan cikmis gibi oluyorum 😂😂 o yüzden valla hiiic ugrasamam. Kimin icin? Ne icin? Kendinizi rahat birakin okadar agri sanci cekmissiniz onunda bir güzelligi var. Kendinizi toparladinizmi Bol Bol süslenirsiniz 😁
yaseminyasemin Piremses makyaj malzemesi koyun çantaya diye okuyorum sonra düşünüyorum ben o halde makyajı nasıl yapim,kimsemde yok olduğum şehirde kardeşlerim başka şehirde onlar olsa herşeyi hallederler etrafımda ama malesef
asafkusuum23 Ben artik sadece gülüyorum bu muhabbete😂😂😂 cok süslüyümdür normalde cunku planlar yapiyodum asla bakimsiz resmim olmucak diye gecen hafta dogum yaptim gece birden suyum geldi birden sancim basladi darma daginikgittim üstumu bile nasil giydim hatirlamiyorum😂 makyajsiz disari asla cikmam bide dogumda kullanmak icin suya dayanikli mazeme bile aldim ama resimlerimi hic anlatmiyim plan yapmayin bebis geliuorum dedikten sonra biran önce en yakin yere diye yalvariyonuz ne makyaj ne süs püş😂😂😅
Brrn8890 Piremses bende yapmıştım sabha 5 te sancılarım başladı duzenoi gelemeye başlayınca masa falan yapmıştım 😂😂filmelrdeki gibi bı anda sancı gelip dogurmuyosun çünkü başta hafif hafif geliyo adet ağrısı gibi …sıklasinca düzenli gelmeye baslayinca anladım ki doğum zamni 😁😁tabi ne saç kaldı ne maşa sancı cekerken kendimden geçtim😂😂
Oozzee Piremses kuaför gelmişti odama, fönümüzü her şeyimizi ona yaptırmıştık. Arkadaşım da makyajımı yapmıştı. Tabi ben gece doğurmuştum, sabahına kuaförü çağırmıştık. Herkes öyle yapıyor zaten, yani en azından benim tanıdıklarım.
Asya_2402 Piremses Normal doğum yapmadım ama 9-10 saat sancı çekmiş biri olarak söylüyorum, o hengamede ne saç kalır ne makyaj 😃 Ancak bebeğiniz doğduktan sonra birileri yardımcı olursa yapabilirsiniz.
SerpilAVCI Piremses ilk bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirdim. Tam 35. Haftada iken doğdu. 34+6 iken nişan ve yarım saat sonra suyumun gelmesi ile acilen apar topar gittim hasteneye. İşte hatayı Orada yaptım. Çünkü doğumum 12 saat sürdü.🤦🏻♀️ Bebeğim doğduğun da felaket ağlamıştım makyaj yapmış olsam da kalmazdı herhalde yüzümde.🤣 Şimdi 2.bebeğime 36 haftalık hamileyim ve sancıları evde çekmeyi düşünüyorum. Onca sancı durumunda süslenebilen kadınlara bende hayret ediyorum çünkü o sancı zamanlarında ayağa dai zor kalkıyorsun.🤦🏻♀️ Ama tabi süslenmek isterse bi kadın vakti oluyor çünkü doğum hemen gerçekleşmiyor. Yapabilir isem bu sefer bende süslenirim diyicem de o an o heyecan içinde acı içinde süs aklıma gelir mi onu bilmiyorum 🤣. Allahım bi avazda kurtarsın inşaallah canım 🤲🏻
Edu-35 Piremses özel hastanelerin cogunda doğum paketinin içinde kuaför hizmetide var bilginiz olsun.doğumdan hemen sonra cagırıp sac bas yaptırabiliyorsunuz
Manisa4545 Piremses canım kendi adıma konuşayım 3. Bebeğime hamileyim normal Doğum yaptım ama hep anadan doğma duştan çıkmış gibi terledim kış günleri sancı çekerken. Millet nasıl kuaför den çıkmış gibi oluyor anlam veremiyorum 🤷♀️ Yani saç yapılı makyajlı çok zor kendi adıma.