Mom046 -incilianne- Bana hiç yapmadı hafif bi hassasiyet o kadar. Ama halsizleşmiştim bi iki gün kadar.
Mom092 -incilianne- yapmiyo desem yalan olur canim 🥴 ilkinde bir hafta 10 gun agridi valla kolum kalkmadi uc gun 😂 ikinci dozuda gecen gun vurundum hala kaldiramiyorum kolumu ikinci hafif dyenlere sesleniyorummmm canim cook yaniyoo😂😂
minnie11 -incilianne- bende abartılacak bir ağrı olmadı. Birkaç gün ağırlık hissi oluyor kolda. İkinci dozda o da pek olmadi. Çok da büyütmemek lazım altı üstü aşı
Aysegulbagca22 Ben pazartesi yaptırdım hala daha kolun ağrıyor ama dayanılmıcak bi ağrı değil kaldırırken genelde ağrı oluyor bi de üstüne yatarken ve gerçekten bende de aşırı uyku yapmıştı 2 gündür kafam yastıktan kalkmıyor
Eeezgi İlk dozu yaptırdım hiçbi yan etki yaşamadım öyle aman aman bi ağrı da olmadı haftaya ikinci dozu yaptıracağım 😊
ferhunde yapulirken hic anlamadim.sadece o gece ustune yatmisim uyandigimda agri oldu.ustune yatmamaya dikkat edin.oyle cok cok bir ahri degil ama.beni korkuttular yok cok agriyor cok aciyor diye.asiyi oldum gezmeye gittim
yagmurksr İki dozu da yaptırdım çok şükür ne ağrım oldu ne şişkinlik kişiden kişiye değişiyor demekki
Esmanur_97 İlkinde çok ağrımıştı bir ay geçmesine rağmen ara ara ağrıyor hala ikinci dozum geldi korktum gitmeye yaptırmasam olmaz mı acaba🤔 10 doz olmamı söylediler bi de 🤦♀️
Nrykml Esmanur_97 Bende merak ediyorum bunu.. ama ilkinin koruyuculuğu yokmuş ondan ikinciyi vuruyorlar
bebeklerim__ -incilianne- benm ikisindede aman aman agrım olmadi sadece kaldırırken hafif şancı oluyordu
-incilianne- Ben de az önce yaptırdım kafamdan çıktı sıkıntısı çok şükür 5 doza tamamlamayı tavsiye ediyorlar genelde benimde 3. dozumdu 5 e tamamlar mıyım pek emin değilim ama🙃
Busekrkmz Eminik doktor söylemiyor zaten sağlık ocağı 20.hafta da arayıp çağırıyor tabii sağlık ocağında gebelik kaydınız varsa yoksa aramıyorlar.
Aysn6767 -incilianne- 2 gün önce oldum bende yapmadı sadece o gün iğne yerinde bir ufak sızı vardı o kadar, bide üzerine yatmadım o gün baskılayınca hafif acıyordu hepsi bu🌸
Mom092 Cellist61 ahahha bende oyleyim canim kan verdikten sonra hemen bayilirim😂 ama bu asi inan vurunurken hic hissettirmiyo hatta ben oyle hissetmedim ki igne girisini bile bitmis ben hala kafam ebeye donuk 😂 bitti donebilirsin dedi sok oldum hic anlamadim ama sonrasi agrili geciyo 😂