Denizdeniz123 Busrans bende ilk hamilelikte kusmuştum tekrar bi hafta sonra yaptırdım aç karna icilince öyle bide aksamdan hiç birşey yemeyincede öyle oluyo
Beker minnie11 bende tokluğa bakmak için portakallı meyve suyu içirdi ler o şekilde baktılar. Üstelik tokluğa bakmak için şeker yüklemesi yapılan hiç tanıdığım olmadı herkese de benim gibi yaptılar
Seval22 Busrans 7 aydır sürekli kusuyorum nasıl içicem o şeyi dedim baştan yudum yudum içtim midem bulandı sonra eşim dik birden kafaya hiç soluk alma dedi ve öyle yaptım içtim kusmadım da
ESMAARAS Busrans ben nerdeyse kusuyodum canım afedersın ıykı gaza donustu durdu tutamıyosun hemde esımın ustune kusuyodum
Prensesimm77 Busrans malesef yaptiramadim çünki kusmamak gerekiyomuş o şekerin vücutta kalmasi gerekiyomuş ben yaptiramadim doktorumda tekrar istemedi yaptirmami
Busraturkmenn1 Busrans bugun yaptirdim dun gece 10dan beri bisey yemiyodum ama kusmadim normal cilekli bi gazoz gibiydi
S-r-p Busrans kusmadım ama midemden yukarıya doğru yandı epey kan verdikten sonra hemşire hemen su içme yemek yeme bir saat miden bulanır dedi