Kızlar 39+4 teyim doktorum kendi sancimin gelmesini bekliyo gelmezse suni vericek ama ben ondan korkuyorum alanlar yazabilirmi cokmu acılı birşey
Suni sancı denildiği gibi cokmu zor?
Herkesin acı eşiği farklıdır. Benim dayanabildiğim acıya siz dayanamayabilirsiniz yada tam tersi.Kendinizi korkutmayın herkesin suni deneyimi farklıdır. Bir avazda kurtulursunuz inşallah
Seymaaygzz canım bende suni alacam diye bekledim tam 41.haftada doğdu kızım eğer 1 gün daha bekleseydi yatışım yapılıp suni verilecekti kendi sancımla doğurdum
İnşallah sende subşye gerek kalmadan doğum yaparsın sağlıkla al kucağına
Ve kötü düşünüp kendini strese sokma 🌸
Seymaaygzz ben abartıldığını dusunuyorum ne beklediğine bağlı yorumlarda suni alip ağrısını anlamayanlari okudum kendi sancısı olup.ortaligi yikanlari gordum
Seymaaygzz ben suni şancı ile doğum yaptım normal i de çektim bir fark göremedim suni şancı zaten ekstra bir şancı değil sadece senin sancini hızlandırma için bir hormon araştırdım.onlari da tabi ki yani sen yine aynı sancıyı cekeceksin sadece işlemi hızlandırıp.bunu tetikleyecekler ağrı esigine gore de amma az hissedeceksin ama çok
Seymaaygzz 2 doğumum da suni sancı ile oldu.. İlki epiduraldi hele 5 cm kadar hiç ağrım olmadı bile 🤷♀️😅 ikinci epiduralsizdi bebeğin doğmak için baskı yaptığı zamana kadar kii buda 7-8 cm falandi dayanılmayacak gibi değildi.. Açılmam ilerlediği için düşük dozda devam etmiştik ondan da olabilir.. Ama korkmayın ağrı eşiğiniz yüksekse hele hiç korkmayın
Seymaaygzz suni sancıda tam olarak ne yapıyorlar karnınıza çok merak ediyorum bunu bir türlü araştırıp okuma fırsatım olmadı gerçekten çok merak ediyorum ne oluyor tam olarak
yesilesinti Ay inşallah kuzum🙏
kids04_06 tam zamanında gelmiş kızın kuzum Amin inşallah🙏 sokmamayae dikkat ediyorjm
esloka Evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum kuzum
esloka Abartiliyor ozaman ya oyuzden korkma gerek yok sağol canım🙏
Fxfx Acı esiginiz yüksekmiş sizin evet inşallah benimde yüksektir 🙏 abartıldığını düşünüyorum artık korkmuyorum canm🤗
Astadavistabeybi Onu bende bilmiyorum kuzum valla bilen yazarsa onuda iyi olur 😅
- Düzenlendi
Seymaaygzz
Zor bir soru? Kişiden kişiye değişiyor bence vücudun verdiği tepki…
Suni sancı ile 15 haftalık düşük yaptım, acı eşiğim yüksektir ama çok acı çekmiştim çünkü rahim ağzım zor açıldı. Daha bebek sayılmasa da Sonuçta normal doğum yolu ile atıyordum.
Kendi sancım ve Suni sancı arasında ki fark, aynı bence biri kendi sancınız biri dışardan aldığımız destek ile verilen. İkisinde de acı çekiyorsunuz tabi vücûd tepkimesi de önemli hangisine fazla verdiği bunu yaşamadan bilemeyiz O yüzden kendinizi korkutmamalısınız.
Elbet iki sancı ile doğum yapan anne adaylarının tecrübelerini öneri almakta önemli.
_TuBaa_ Yani açılma güzel olursa normal doğumun sancısyla eş değer öylemi kuzum? Birde acı esigine bağlı tabi
Astadavistabeybi
Ben direk kodlamamı, biri kendi sancım rahmin kendi kendine açılması, suni sancıda destek ile rahmin açılması.
Her şekilde rahmin açılması ve vücudun kendi verdi tepki.
_TuBaa_ Sanırım şeyi sordu o ben öyle anladım. İgne vurup mu o sanciyi veriyorlar
Seymaaygzz
Bende acı eşiği bir işe yaramadı… 🤭
Bence her şey rahim ağızının açılması ile ilgili, normal sancıyı tecrübe etmedim. Bakalım ocakta gelecek inşallah. Ama daha doğum 🤰 şeklimiz belli değil.
Ama kesinlikle korkmayın, çünkü rahim ağızının açılma tepkisini kimse bilmiyor, o yüzden ilk tecrübemi düşünmüyorum. Kişilerin kendi hamileliklerinde bile farklılık gösteriyor.🤭
Diye bileceğim tek şey; Hem senin için hem de bebeğin için kolay sağlıklı bir doğum olsun💐
Seymaaygzz
Rahimden veriyorlar ilaçı , bir de dil 💊 hapı.
Hiç sancı açılmam hiçbişeyim yokken kızımı almak zorunda kaldıkları için suni almak zorunda kaldım ben herkesin acı eşiği farklıdır ama benim için baya zorlu saatlerdi artık en son tamamen dozu artırıp doğumu başlattılar. Sancın geldikçe yürü ve kesinlikle sancın geldikçe squat yap çok faydası olacaktır. Beni sancı esnasında nst de baglı olmak çok yıprattı hareket etmemem gerekiyor ama aşırı sancım vardı. Bilmiyorum belki de kızım o an yaşıyor olsaydı o sancılar okadar gözüme görünmezdi okadar koyvermezdim kendimi. Oyüzden canım hiç belli olmaz bakarsın kedisi gelir yada Bi bakmışsın olmuş bitmiş bile herkesin farklı sağlıkla kucagına al inşallah ❤️